.

.

Cabilock Чанта за съхранение на Хигиенни Кърпички Чанта за съхранение на Хигиенни Кърпички 2 бр. Чанта За съхранение Чанта За Съхранение Чанта За съхранение на Пеленит?

Cabilock Чанта за съхранение на Хигиенни Кърпички Чанта за съхранение на Хигиенни Кърпички 2 бр. Чанта За съхранение Чанта За Съхранение

BGN 1.00

Наличност
На склад

Чанта за пелени с цип - Изработени от висококачествени тъкани материали, здрава, лека и удобнаЧанта за хигиенни кърпи на открито - практическа конструкция с цип, тя предпазва пелена или гигиеническое кърпа от замърсяване, пълзене и т. Малка чанта за памперси - размер, за пътищата, облекло набиране, малки слушалки, малки неща, или за малки момичета.Чанта за памперси - чудесно за съхранение на хигиенни кърпички, подложки за хранене, бебешки пелени, а също така може да се използва за организиране на бижута, кредитни карти и т. Жена ПОРТФЕЙЛ за монети - идеален за момичета и жени по време на пътуване и на открито.Чанта за пелени с цип - Изработени от висококачествени тъкани материали, здрава, лека и удобна.Чанта за хигиенни кърпи на открито - практическа конструкция с цип, тя предпазва пелена или гигиеническое кърпа от замърсяване, пълзене и т. Малка чанта за памперси - размер, за пътищата, облекло набиране, малки слушалки, малки неща, или за малки момичета.Чанта за памперси - чудесно за съхранение на хигиенни кърпички, подложки за хранене, бебешки пелени, а също така може да се използва за организиране на бижута, кредитни карти и т. Жена ПОРТФЕЙЛ за монети - идеален за момичета и жени по време на пътуване и на открито.Пратката включва 2 x чанта за съхранение на хигиенни кърпички Характеристики -Размер : прибл. 12,5 x 12 x 4,5 виж - чудесно за съхранение на хигиенни кърпички, подложки за хранене, бебешки пелени, а също така може да се използва за организиране на бижута, кредитни карти и т. - Идеално за момичета и жени по време на пътуване и на открито. - Материал : Плат. - Произведен от висококачествен текстилен материал, издръжлив, лек и удобен. - размер за походного комплект за шиене, малки слушалки, малки неща, или за малки момичета. - Един практичен дизайн с цип предпазва пелена или гигиеническое кърпа от замърсяване, пълзене и т. - Цвят : бяло + синьо.Описание на продукта Тази чанта за съхранение изработени от текстилен материал, здрава и лека.

Опции за продукта

Свързани продукти