.

.

Wongeto Съвместим с Apple Watch Band 38 мм 40 мм 41 мм Женски за iWatch SE Гривни от Смола Подмяна на Живописен Гривна Каишка Серия SE,8 7 6 5 4 3 2 1 ( Перлено-бял, 38/40/41 мм)

Wongeto Съвместим с Apple Watch Band 38 мм 40 мм 41 мм Женски за iWatch SE Гривни от Смола Подмяна на Живописен Гривна Каишка Серия

BGN 23.50

Наличност
На склад

Тегло : 1,05 унция (30 г)Водоустойчив, хубав, луксозен и лек.Изработен е от висококачествена смола.Полиране-ръчно изработени, всяка част от смола е старателно полирана опитни майстори.Красив, нетоксичен, вкус, приятен за кожата, лек и водоустойчив, който предпазва от пот и не выцветающий каишка от смола - ето характеристиките каишка от смола.Дъвка от смолата Wongeto са идеални за ежедневна употреба. Приложение : Съвместим с всички 38 мм 40 мм 41 мм i Watch Apple Watch, включително Серия SE 8, 7, 6, 5, Series 4, Серия 3, Серия 2, Серия 1, Apple Watch Nike +, Sport Edition и type., Подходящ за размера на китката : 5 "-7,67"на китката.Подходящ както за жени, така и за мъже. Лек материал : Изработен е от специална високо-ефективни твърда смола, по-силен. това е един вид нова полимерна материал, широко използван като рамки за вземане на точки. здрав и лек, а смола лесно замърсяват с прах, само на 1,1 унции / 31 г, много по-лесно, отколкото други въжета Apple i Watch от неръждаема стомана 38 мм 40 мм. Този каишка е символ на лукс, благородство, елегантност и дълготрайност. Луксозна каишка IWATCH - водоустойчивост : като цяло -подходящ за миене на ръце; плуване и гмуркане, но не и за гмуркане.Лукс, благородство, елегантност и дълготрайност - достатъчно стил за работа и достатъчно стилен, за да пътуват. Смяна каишка за Apple Watch за жените : той ще даде на вашия Apple Watch нов вид на гривната.По-лесно, отколкото телена лента от неръждаема стомана, и е много удобен за носене, а също така тя е приятна за кожата.Чудесен подарък за жените-момичета, подходящ Ден на майката, Ден на Св. Валентин, за годишнина, выпускному, Нова година. Лесен за инсталиране —идва с часови адаптери в двата края.Лесно регулиране на дължината с включен инструмент за премахване на връзки.Лесно се определя, никога не пада и бързо се отстранява. Приложение : Съвместим с всички 38 мм 40 мм 41 мм i Watch Apple Watch, включително Серия SE 8, 7, 6, 5, Series 4, Серия 3, Серия 2, Серия 1, Apple Watch Nike +, Sport Edition и type., Подходящ за размера на китката : 5 "-7,67"на китката.Подходящ както за жени, така и за мъже. Лек материал : Изработен е от специална високо-ефективни твърда смола, по-силен. това е един вид нова полимерна материал, широко използван като рамки за вземане на точки.

Опции за продукта

Свързани продукти