.

.

45 W Европа Супер Бързо Зарядно Устройство Европейския Пътен Адаптер за Samsung Galaxy S23 S21 S22 Ultra Plus за iPhone MacBook Air на ЕС на Международния захранващ Адаптер USB C Стенно Зарядн?

45 W Европа Супер Бързо Зарядно Устройство Европейския Пътен Адаптер за Samsung Galaxy S23 S21 S22 Ultra Plus за iPhone MacBook Air на

BGN 1.33

Наличност
На склад

⚡ Бързо зарядно устройство Samsung мощност 45 W : Този европейски адаптер за пътуване съдържа технология за бързо зареждане PD3О, които се прилагат за устройства на Samsung.Това е 3 пъти по-бързо от адаптер с мощност 15 W, и 2 пъти по-бързо, отколкото стенно зарядно устройство с мощност 25 Вата.П осигурява скорост от 3,3 до 20, в зависимост от състоянието на зареждане на вашето устройство с максимална мощност и сигурност. ⚡ Идеалното зарядно устройство за пътуване в Европа : Това е зарядно устройство с адаптер за хранене в Италия има широк диапазон на напрежение от 100 до 240 v, което му позволява да отговарят на напрежение на променлив ток в различни страни.45-ватов захранващ адаптер PD3.0 big europe е подходящ за повечето цифрови устройства, като i Phone, i Pad, Mac Book, Switch и др ⚡ Двупластова защита : Това е едно европейско зарядно за iphone снабдено с допълнителен вътрешен защитен калъф, който не само предпазва платката по-добре от обикновените, но и притежава функция антистатизации и разсейване на топлината.И това е международната зарядно устройство за пътуване важното е преминал тест UL / CE. ⚡ Множествена Система за защита : Този адаптер с европейската вилица мощност 45 W оборудван с вградени интелигентни чипове и защитна система, която може да се контролира състоянието на зареждане, защитата на вашите устройства от пренапрежение, претоварване по протичането на ток, прегряване, презареждането и късо съединение . Малки съвети за запазване на живота на батерията на вашия телефон-в повечето случаи той се зарежда повече от 80% : ). ⚡ 3,3 ft 100 W супер кабел за зареждане кабел : Този кабел 5А USB C-C USB снабден с чип e-Marker, който може да активира реална сверхбыструю скорост на зареждане.Скорост на пренос на данни отговаря на стандарта USB 3.2 Gen2, че много по-бързо, отколкото 480 Mbit /s. ⚡ Предпоставка включва - 1x адаптер за зарядно устройство за пътуване 45 W, 1x USB кабел C-C с дължина 3,3 фута.Безпроблемно обслужване : 30 дни за безпроблемно връщане на парите гаранция за обмен на 1 година. ⚡ Бързо зарядно устройство Samsung мощност 45 W : Този европейски адаптер за пътуване оборудвана с технологии за бързо зареждане PD3.О, които се прилагат за устройства на Samsung.Това е 3 пъти по-бързо от адаптер с мощност 15 W, и 2 пъти по-бързо, отколкото стенно зарядно устройство с мощност 25 Вата.П осигурява скорост от 3,3 до 20, в зависимост от състоянието на зареждане на вашето устройство с максимална мощност и сигурност. ⚡ Идеалното зарядно устройство за пътуване в Европа : Това е зарядно устройство с адаптер за хранене в Италия има широк диапазон на напрежение от 100 до 240 v, което му позволява да отговарят на напрежение на променлив ток в различни страни.45-ватов захранващ адаптер PD3.

Опции за продукта

Свързани продукти