.

.

Комплект коледни ленти за Васи Lolipapa за Празнична украса, подарък опаковки, занаяти собствените си ръце (опаковка от 8шт) (Коледни искри)

Комплект коледни ленти за Васи Lolipapa за Празнична украса, подарък опаковки, занаяти собствените си ръце (опаковка от 8шт) (Коледни

BGN 3.49

Наличност
На склад

Размер : всяка ролка е с размери 0,6 инча * 33 фута на дължинаОпаковка : 8 ролки, 6 ленти васи с коледни елементи и 2 лъскава лента васи.Лош вкус?Отговорът е ДА. Останките? НЯМА.Освен това, той може да бъде преместен и да остане лепкаво.Идеални за украса на празници, опаковане на подаръци и занаяти собствените си ръце.Можете също така да ги използвате за украса на проектанти, за мебели, рамки за снимки и всички други предмети, както и случаите, които заслужават да бъдат блестящи.Време е да проявите своя творчески потенциал и въображение.Ще се наслаждавате на вашите шедьоври с тези прекрасни ленти. Размер : всяка ролка е с ширина 0,6 инча и дължина 33 метра.Опаковка : 8 ролки, 6 ленти васи с коледни елементи и 2 лъскава лента васи.Лош вкус?Отговорът е ДА. Останките? НЯМА.Освен това, той може да бъде преместен и да остане лепкаво.Идеални за украса на празници, опаковане на подаръци и занаяти собствените си ръце.Можете също така да ги използвате за украса на проектанти, за мебели, рамки за снимки и всички други предмети, както и случаите, които заслужават да бъдат блестящи.Време е да проявите своя творчески потенциал и въображение.Вие ще обикнете своите шедьоври с тези прекрасни ленти.

Опции за продукта

Свързани продукти