.

.

Анти-кражба Двустранно Магнитна лента ' EM за защита книги, 1000 бр./опаковане., ленти със силно магнитно усилие (12 см)

Анти-кражба Двустранно Магнитна лента ' EM за защита книги, 1000 бр./опаковане., ленти със силно магнитно усилие (12 см)

BGN 2.33

Наличност
На склад

Двустранен по-дълъг, лесно се отстранява (Забележка : лента може да се хипнотизирам. Съвместим с всички електронни системи, като 3 M, Dialoc, Certus, Checkpoint System и т. Използвайте екологично чисто лепило, не нанасяйки вреда на хартия и за човешкия организъм.Предназначена е за нанасяне между страниците на книги и периодични издания.Всички материали, от които е изработена лента, са сертифицирани от SGS и са безопасни за човешкото тяло.Добра прикриване, да използват удобно.Двустранен по-дълъг, лесно се отстранява. (Забележка : лента може да се хипнотизирам. Съвместим с всички електронни системи, като 3 M, Dialoc, Certus, Checkpoint System и т. Използвайте екологично чисто лепило, не нанасяйки вреда на хартия и за човешкия организъм.Предназначена е за нанасяне между страниците на книги и периодични издания.Всички материали, от които е изработена лента, са сертифицирани от SGS и са безопасни за човешкото тяло.Добра прикриване, да използват удобно.Една пречистена хартия, изработени от РЕТ-фолио, засилва интензивността на издърпване, така че да може лесно да се свали след затваряне на книгата.Сверхтонкая ивица, която може да се плътно се придържа към хартията.Те предпазват ивица, но също и подобряване на неговото прикриване. Можете да изберете черна или бяла предната хартия, в зависимост от различните стоки, за по-добра маскировка. Забележка : магнитна лента може да бъде намагничена.

Опции за продукта

Свързани продукти