.

.

Шиен Вентилатор, Преносим Вентилатор Персонален Вентилатор Hands Free Безлопастный на Шийката на Вентилатор 3 Степени на Регулиране на 360 ° Охлаждане USB Носене Фен Акум?

Шиен Вентилатор, Преносим Вентилатор Персонален Вентилатор Hands Free Безлопастный на Шийката на Вентилатор 3 Степени на Регулиране

BGN 18.99

Наличност
На склад

【През лятото на 2022 г НА 360 ° ХЛАДНО】 Този преносим вентилатор носимого дизайн ви позволява наистина да освободи ръката си.Двухтурбинные перката, повишаване на мощност на вятъра, и 48 ветроотводов охлаждане на 360 °, а по-голямата мощност позволява да се охлади за 3 секунди. 【3 степени на мощност и ниско ниво на шум】 Фен съвременен дизайн с 3 степени ниска / средна / висока.Остриета турбовентилятора по-енергийно ефективни и по-ефикасни, те генерират сверхсильный вятър с максимална скорост от 5100 об/мин при запазване на доста ниско ниво на шум (по-малко от 31 db).Това няма да ви пречат по време на тренировка или работа. 【Повече светлина, повече сигурност】 Изработен от лек и екологичен силикон и ABS-пластмаса, вентилатор за по-лесно i Phone, то е удобно да се носят в продължение на дълго време.Фен безопасна конструкция без остриета не ще завъртете до косата, като обикновен шийката на вентилатор, а низкоточная високоефективен работа едновременно, не ще се излъчват топлина, това е по-безопасно за използване. 【Въртене на 360 ° и USB-акумулаторен вентилатор】 Този на шийката на каишка може да се върти на 360 °, можете да регулирате посоката по желание и се насладете на хладен вятър, под всякакъв ъгъл.Акумулаторни батерии, за да се гарантира дълго време работа.Идва с USB кабел 5 В/2 А, зареждането трае само на 1,8 часа, вентилаторът може да работи в продължение на 8 часа. 【Перфектния подарък и 100% удовлетвореност】 Най-добър приятел за работа, офиса, дома, училище, кухня на живот, спорт, пътуване, разходки, каране на колело и т. също така може да се използва като подарък за Деня на майката и бащата на Ден!Ние носим отговорност за нашите продукти и клиенти.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, първо се свържете с нас, ние ще решим това за вас в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти