.

.

Комплект прибори за хранене сребро Taiyoko, Набор от прибори за хранене от Неръждаема Стомана, 24 Предмет на 6 Човека, Включително Нож, Вилица, Лъжица и Кутия За съхранен?

Комплект прибори за хранене сребро Taiyoko, Набор от прибори за хранене от Неръждаема Стомана, 24 Предмет на 6 Човека, Включително Нож,

BGN 2.33

Наличност
На склад

【В комплект】 влизат супена лъжица, трапезария вилица, маса нож, чаена лъжичкаДебели корпус на ножа, ясни и остри парченца, ергономична дръжка - можете лесно и елегантно се нарязва на пържоли, или разглобявате турция. 【Материал】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана 18/10 с висок гланц.Гарантирана издръжливост и дълготраен блясък.Този преносим комплект прибори за хранене е подходящ за кухнята от всякакъв стил и ще задоволят основните нужди на всяко хранене. 【Здраве】 Огледално полиране, гладки ръбове, удобна дръжка.Нашият набор от прибори, предназначени за даване на масата за по-голяма елегантност и классичности, естествено, върви добре със съществуващите у вас прибори за хранене, превръщайки ежедневните си ястия в изискана празник. 【Идеално за всеки повод】 Луксозен и елегантен комплект прибори за хранене Taiyoko идеален за сватби, партита, на Деня на благодарността, Ден на майката, Ден за защита на децата, на Коледа. също така е подходящ за ресторант, хотел.Фестивали, Коледа, пътуване, къмпинг, риболов и т. 【Нашата услуга】 гаранция за 100% удовлетвореност!Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти, за да ви помогне, ние ще ви отговорим и ще ви предоставим решение в рамките на 24 часа.Материал : неръждаема стомана Полиране : огледално покритие, Изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчива е на корозия и трайни за дълго време Лъскава завърши и запазва блясъка на вечния прост дизайн и елегантен външен вид Гладки ръбове и без грубост Здрава конструкция, не се огъват и не се чупят лесно Приятен тегло, отлично се усещат в ръка и удобни за употреба Лесни за почистване и могат да се мият в съдомиялна машина за спестяване на енергия Ежедневното използване, вечеря, празнична празник, банкет или забавление Идея за подарък за Деня на майката, годишнина, нов дом Използване и грижи : 1. Комплект ножове за стек е изработен с остър зазубренным острие, моля, бъдете внимателни и 2.

Опции за продукта

Свързани продукти