.

.

Боя от Епоксидна смола Pixiss, Прах от Слюда, Комплект от 15 Прахообразни Пигменти, Бои, Сапуни, Аксесоари За производството на Сапун За ръце, Боя За грим Сенки за очи и У?

Боя от Епоксидна смола Pixiss, Прах от Слюда, Комплект от 15 Прахообразни Пигменти, Бои, Сапуни, Аксесоари За производството

BGN 3.00

Наличност
На склад

Слюдяная мерцающая прах - Слюдяная компактна пудра придава на вашите артистични проекти красив блестящо и перлен вид Различни области на приложение - Слюдяная прах е подходящ за най-различни цели.Използвайте го с смоляными изделия, губными помадами, сапун или грим!. 15 различни цвята - Нашият пакет включва 15 уникални цветове, което дава маса на различни цветови варианти, за всичко, което създавате!.Пигмент от епоксидна смола и прах от слюда идеално се съчетава с епоксидна смола, което позволява на оцветите вашата катран и дори придават й зашеметяваща блещукаща ефект. 5 грама - На всеки един от нашите мешочков с слюдой съдържа по 5 грама на прах, така че ще имате повече от достатъчно за няколко проекта.Слюдяная мерцающая прах - Слюдяная компактна пудра придава на вашите артистични проекти красив блестящо и перлен вид. Различни области на приложение - Слюдяная прах е подходящ за най-различни цели.Използвайте го с смоляными изделия, губными помадами, сапун или грим!. 15 различни цвята - Нашият пакет включва 15 уникални цветове, което дава маса на различни цветови варианти, за всичко, което създавате!.Пигмент от епоксидна смола и прах от слюда идеално се съчетава с епоксидна смола, което позволява на оцветите вашата катран и дори придават й зашеметяваща блещукаща ефект. 5 грама - На всеки един от нашите мешочков с слюдой съдържа по 5 грама на прах, така че ще имате повече от достатъчно за няколко проекта.Боя от епоксидна смола Pixiss, Прах от слюда, Комплект от 15 Прахообразни пигменти, оцветител за сапун, за да проверите за производството на сапун за ръце, боя за грим сенки за очи и устни, пигмент слуз.

Опции за продукта

Свързани продукти