.

.

Грънчарско кръг IAMGlobal, Грънчарска Работилница, Комплект за Бродерия, Студио на Художник, Керамични Машина с Глина, която разработва Играчка за Начинаещи деца (Син)

Грънчарско кръг IAMGlobal, Грънчарска Работилница, Комплект за Бродерия, Студио на Художник, Керамични Машина с Глина, която разработва

BGN 11.70

Наличност
На склад

Развива творческите способности на детето и подобрява способността за координацияТова помага на детето да води здравословен начин на живот чрез практикуване на изкуството на себе си.Развитие на играчка, децата могат да направят своите собствени творчески глинени саксии със собствените си ръце.Също необходими са 3 батерии-не са включени в комплекта, също така не е включен захранващия кабел.Лекота на използване, благодарение на въздушно-суха глина, за нея не трябва да обагрям.Много забавен начин, вашето дете да си играе с глина - той може да персонализирате глина, с помощта на уникални инструменти за скулптура.Включва 1 Глина сервиз Pottery Cool, 800 грама глина, 1 кабел за рязане, 2 инструменти за скулптура, 6 цвята, металик боя.Материал : Пластмаса + Боя + глина. Препоръчителна възраст : от 8 и повече години.В комплекта са включени : 1 Керамични студио Cool Clay Studio, 800 грама глина, 6 цвята, металик боя.И други малки аксесоари. Намокрете ръцете си с вода, след това се смесват керамични мръсотия.След това придайте грънчарска глина цилиндрична форма. Дръжте керамична глина с двете си ръце, след това леко натиснете надолу, за да е тя, определен в центъра на въртяща се на керамични машини. Включете ключа, прекарайте влажен палеца в центъра на тази на керамични глини. Леко натиснете и двете влажни палци в център на този глинени изделия. Четири пръста на двете ръце дръжте вазата е отвън, след това отново придайте й цилиндрична форма, запазвайки дебелина на цилиндъра на ниво 1-2 виж 7. Палеца и показалеца придерживайте на върха и предаде усилие навън, след което се получава прототип на вази. Направете фина корекция на ваза, с помощта на скульптурную пръчка, за да ваза плоска. Използвайте скульптурную пръчка, можете да създадете различни текстури, които ви харесват. Използвайте прорезна кабел, за да се отделят ваза от керамични подвижна маса.Извадете една ваза.Изчакайте изсушаване на въздуха, след което може да се бои да рисуват.

Опции за продукта

Свързани продукти