.

.

Поставка за Притежателя на Тоалетна хартия FXBZA, Стенен Държач за Тоалетни Ролки с Рафтове За Съхранение на Държач за Тоалетна Хартия Без Пробиване за Баня, Кухня-Бя?

Поставка за Притежателя на Тоалетна хартия FXBZA, Стенен Държач за Тоалетни Ролки с Рафтове За Съхранение на Държач за Тоалетна Хартия

BGN 0.33

Наличност
На склад

❣ Горна срок на годност : В горната част на притежателя за тоалетна хартия може да поставите вашия мобилен телефон, таблет, часовници, мокри кърпи, очила и други дребни предмети, когато отидете до тоалетната или душ, което е много удобно ❣ Лесна инсталация : начин на монтаж на притежателя за тоалетна хартия-лепило 3 м Инсталация : просто отклейте и залепете, това няма да навреди на стената. ❣ Водоустойчив : . топ водонепроницаемо уплътнение, тя не се страхува от влага в банята, и не е нужно да се притеснявате за случайни спрей вода по време на прибиране на реколтата. ❣ Универсален дизайн : Титуляр и на ролки от хартия е подходящ за повечето ролки хартия.Може да се използва не само в спалнята, банята, но и като поставка за миене на съдове в кухнята.Можете да се сложи на сапун или други продукти на рафта, можете да ги използвате в зависимост от вашите нужди. ❣ Опаковката не е повредена : Държач за тоалетна хартия е пълен.Съвети за инсталиране : Моля, уверете се, че повърхността на стената е гладка и чиста преди наклеиванием.Не съдържа пирони и тренировки, здрава носеща способност, водонепроницаемое печат, слот за карта мобилен телефон, съхранение, видима прозорец, разликата хартия с назъбени, практично съхранение Заглавие : Кутия за тоалетна хартия Материал : ABS Размер : 21,7x12x22,3 см Стил : модерни лекота Цвят : сив, бял Монтаж : не оставяйки следи, лепкава, водоустойчива конструкция, устойчива и здрава, да ви позволи да запишете хартиени кърпи сухи. Използването на : Хартия, рулонная хартия, можете да използвате различни видове хартиени кърпи. оферта : искаме да ви предоставим най-доброто обслужване на клиенти, моля, бъдете сигурни, купувайте, ако имате някакви въпроси, моля, незабавно изпратете ни електронно писмо, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви осигурим най-задоволително решение.

Опции за продукта

Свързани продукти