.

.

Murtenze 12 pack Бронзови дръжки с кольцевыми дръжки за шкафа, Химикалки с кольцевыми дръжки за врати чекмедже на шкафа с винтове. (1,8 инча / 45 mm)

Murtenze 12 pack Бронзови дръжки с кольцевыми дръжки за шкафа, Химикалки с кольцевыми дръжки за врати чекмедже на шкафа с винтове.

BGN 3.33

Наличност
На склад

Опаковка и размер Можете да получите 12 пръстеновидни дръжки с един отвор и 12 винтаВъншен диаметър на дръжката областта обработка на пръстени е 1. Вътрешен диаметър е на 1,4 инча / 35 мм. Диаметър на основата е 1 инча /25 мм. Диаметър и монтажни дупки е 0,13" / 3,5 мм. Дизайн - Дръжка на шкафа, специално проектирани с околовръстен дръжка за удобство на захващане.Компактен размер, класически и артистичен, прост и елегантен стил, красив цвят, без никакъв излишък дизайн и никога не устаревающий.Чудесна замяна околовръстен дръжки, за да замени вашите стари или счупени.Висококачествени материали - Пръстеновидна дръжка на шкафа е изработен от галванични покрития от сплав с, което е здрав, антикоррозийным и износостойким, не избледняват, фина работа, без заваряване, здраво, трайно и красиво.Приложение - Ретро, здрав, класически и елегантен дизайн, ще ви помогне да създадете уникален и завършен външен вид, който лесно выцвести.Теглителна пръстен широко се използва в домашната мебел (тоалетка, тоалетка), прозорци, шкафове, вратите гардероба, чекмеджето кутии, боклук кофи, шкафовете, рафтовете на книжарниците, гардеробах, вратите и т., Гаранция до 100% удовлетворение, ако срещнете някакви проблеми с качеството на нашия продукт, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.И можете да върне стоката и да получи обезщетение в рамките на 30 дни от датата на получаване.Вие не рискувате да опитате, моля, резервирайте уверено и без колебание.Ние сме професионален производител на инструменти за дома, ние се фокусираме върху дизайна и производството на всички наши продукти, се стремим да подобрим качеството на нашите продукти, надявайки се да ви предоставим най-доброто преживяване.Ние искрено се надяваме, че ще успеем да ви помогне и да направи така, че да сте останали доволни!Спецификация : Цвят : бронз Стил дръжки : кръгла Материал : цинк, сплави и неръждаема стомана Диаметър на отворите : 3 мм / 0,12 инча Общият размер : 52x43x13 мм / 2,05x1,7x0,51 инча (Д x Ш x В) Размер на пръстен : 43x35x4 мм / 1,7x1,4x0,16 инча (OD x ID x T) Характеристика : 1.

Опции за продукта

Свързани продукти