.

.

СЕРТИФИЦИРАНО от Министерството на СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО на САЩ ОРГАНИЧНО Нерафинирано масло от шеа PLANTORIGIN, африкански, Сурово, Чисто, клас А и са ръчно изработени. И?

СЕРТИФИЦИРАНО от Министерството на СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО на САЩ ОРГАНИЧНО Нерафинирано масло от шеа PLANTORIGIN, африкански, Сурово,

BGN 0.33

Наличност
На склад

✅ МАСЛО от ШЕА-високо КАЧЕСТВО СЛОНОВА КОСТ : Нашето органично масло от шеа, сертифицирано от Министерството на селското стопанство на САЩ, има сертификат от клас А, сурово и нерафинирано ✅ 100% СУРОВО, АФРИКАНСКИ и РЪЧНА изработка : 100% чисто масло от шеа, без химикали, парабени, на ГМО или добавки за най-подмладяващ действие и за грижа за кожата.Той също така е веган и не съдържа жестокост. ✅ ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО и АНТИВОЗРАСТНОЕ : нашето сурово масло от шеа, добити от чисти африканските орехи от шеа в Гана без термични или химически въздействия, помага за намаляване на бръчките, повишава производството на колаген и има отлични насладят на освежаващи и противовъзпалителни свойства.Той притежава естествен SPF 6-10 за да се предотврати излагането на слънчеви лъчи и изключително високо съдържание на витамини А, е и F и омега-мастни киселини, за по-мека и еластична кожата. ✅ МЕКО, КРЕМОВОЕ, ЛЕСНО се ТОПИ, SPF 6-10 : Нашият лесен за употреба, органично масло от шеа може да се използва самостоятелно или като естествен слънцезащитен крем и самостоятелно тен за лице с SPF 6-10. Тя може да се използва за производството на продукти за грижа за кожата със собствените си ръце, като автозагары за лице, лосиони, масла за тяло, сапуни, овлажнители, антивозрастные кремове, дезодоранти, балсами за устни и много други средства за грижа за кожата.Във всеки пакет включва безплатна електронна книга, с най-добрите рецепти за грижа за кожата с масло от шеа. ✅ НАПРАВЕТЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР : В Plant Origin ние се грижим за качеството на всеки продукт.Ако не сте 100% удовлетворени, ние ще възстановим парите си в пълен размер - без въпроси!.

Опции за продукта

Свързани продукти