.

.

Byroe Hibiscus Tea Glow Face Mist | Хидратиращ крем за лице с ретинол на растителна основа|, Клинично доказано, че той намалява зачервяване и овлажнява кожата, придава здрав вид | В?

Byroe Hibiscus Tea Glow Face Mist | Хидратиращ крем за лице с ретинол на растителна основа|, Клинично доказано, че той намалява зачервяване

BGN 32.93

Наличност
На склад

Хидратиращ ПЕНКА ЗА ЛИЦЕ, придающая сияние Мигновено успокоява кожата и придава макияжу здрави, влажен вид.Смес от хибискус и пробиотици нежно изглажда и изсветлява кожата, подобряване на здравето си.Той е идеален заместител на традиционното тонику за съживяване и даване на кожата сияние в рамките на деня.РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ. Клинично е доказано, че подобрява блясъка на кожата и облекчава зачервяване само за една минута.Съдържа цветове от хибискус 365-часова експозиция, ретинол невен е на растителна основа и масло от семена на малина.Веднага след употреба на 95% от потребителите са забелязали мигновени доза хидратация.КАК ДА СЕ ПОЛЗВАТ. Помпа за пръскане мъгла се предлага отделно.Моля, махнете капака и поставете помпата на флакона преди употреба.Разклатете внимателно пяната, за да се смесват двата слоя, и се поръсва с два-три пъти от разстояние шест инча.Мъглата може да се използва по два начина : 1. Като мек хидратиращ и придающего сияние етапа в живота на процедурата за грижа за кожата 2. Преди или след грим, за да се реша да свети дюзи. ЗАВИСИ от РЕЗУЛТАТА.Вдъхновен от чисти съставки, BYROE се използва силата на модерна наука и натурални съставки за приготвяне на салати, за да ви предложим по-чисти, безмилостни средства за грижа за кожата, които дават реални резултати.Всички продукти са напълно не съдържат триклозана, парабени, минерални масла, бензофенона и фталатов.Като компания, ръководена от жени, BYROE се стреми да използва своята платформа за откат и овластяване на други жени чрез партньорства, инициативи и допълнително плащане за сметка на продукти и парични дарения.Отлежало в продължение на 365 часа за запазване на хранителни вещества, този цветен бягство съдържа естествени AHA и витамин С, които изглаждане, почистват се и поясни кожата.Растителна алтернатива на традиционното ретинолу, който помага за стимулиране на производството на колаген и осигурява стягане на хидратация, без да дразни кожата.

Опции за продукта

Свързани продукти