.

.

Gxaxyoupe Подаръци за 80-ия Рожден Ден за Жените и Мъжете, Забавна Регулируема Памучен Бродирани Страхотна Шапка С Оригинални Детайли 1943 Г.

Gxaxyoupe Подаръци за 80-ия Рожден Ден за Жените и Мъжете, Забавна Регулируема Памучен Бродирани Страхотна Шапка С Оригинални Детайли

BGN 3.00

Наличност
На склад

100% ПамукЗакопчалката на ключалката.Само ръчно пране. Реколта подаръци 1943 г. в 80-та годишнина на жените и мъжете : Ако искате да си купите на уникални и атрактивни подаръци за украса на някой 80-годишнината от нашите бейзболни шапки на 80-годишна давност за мъже и жени - това е подарък, който идеално ще се впишат в образа и ще се превърне в хит, ще го / Я рожден ден незабравим.Това е не само подарък за 80-та годишнина, но и чудесни декорации за партита на 80-те и консумативи.Перфектен подарък за вашия баща, майка, съпруг, съпруга, дядовци, баби, които празнуват Осемдесетгодишен юбилей.Висококачествен материал : Нашата бейзболна шапка Happy 80th Birthday Decorations за жените и мъжете са изработени от 100% памук, което го прави издръжлив, многократна употреба, който осигурява естествен комфорт и диша, леко и сухо, идеално подходящ за украса на парти по случай 80-годишнината си.Идеална регулируема метална тока Дизайн : 1943 80-Летни декорации за рождения Ден на Мъжки Дамски шапки Скъпа шапка Обиколката : до 21,65-23,62 инча/55-60 виж Полета : 2,75 инча/7 виж Височина : 3,54 инча/9 виж Регулируема закопчалка отзад върху метална ключалката осигурява максимален комфорт и надеждна кацане по всяко време.Един размер, подходящи както за мъже, така и за жени, удобни ежедневни кацане. Специален и вечен подарък : помощ за Нея да се отпразнува 80-ти рожден ден или годишнина изключителен подарък. Представете си, как те са щастливи и изненадани, когато виждат тази шапка за украса на парти в чест на пенсиониране Old Lives Материята, тя е на 80 години, че тази е добра бейзболна шапка изглеждаше.Вашите близки ще мисли за вас всеки път, като се носи тази шапка на 80-годишна давност. подходяща за партита, пикници, семейни партита, разходки, риболов, движение, пътуване, колоездене, голф, тенис и други дейности.Забавен подарък за 80-та годишнина на Тази Легенда се пенсионирах, Стари живот имат значение!80-годишен юбилей - това е много Специален Случай. Шапка с декорация на 80-та годишнина - страхотни подаръци за пенсиониране за жени, мъже, родители, баща, майка, съпруга, съпруг, лели, чичовци, дядовци, баби, сестри, брат си, възрастен човек в напреднала възраст, колеги, учители, медицински сестри, лекар, на шефа.Това са идеални идеи за подаръци за Коледа, рожден Ден, Хелоуин, Ден на благодарността, Великден, Нова година, Свети Валентин, Ден на бащата, Ден на майката, годишнина, абитуриентски бал.Закопчалката на ключалката.Само ръчно пране. Реколта подаръци 1943 г. в 80-та годишнина на жените и мъжете : Ако искате да си купите на уникални и атрактивни подаръци за украса на някой 80-годишнината от нашите бейзболни шапки на 80-годишна давност за мъже и жени - това е подарък, който идеално ще се впишат в образа и ще се превърне в хит, ще го / Я рожден ден незабравим.Това е не само подарък за 80-та годишнина, но и чудесни декорации за партита на 80-те и консумативи.

Опции за продукта

Свързани продукти