.

.

ZHENDUO ГРАДИНСКА Мрежата Риболовна Кацане Мрежа Сгъваеми Телескопични Риболовни Мрежи за Безопасна улов или пускане на Риба с помощта на Улавяне на Набор от Инструм?

ZHENDUO ГРАДИНСКА Мрежата Риболовна Кацане Мрежа Сгъваеми Телескопични Риболовни Мрежи за Безопасна улов или пускане на Риба с помощта на

BGN 2.33

Наличност
На склад

По-дълги дължина : 36,2 инчаСвернутая дължина : 17 см.Прибиращ дължина : 31,2 инча.Нетна дълбочина : 15,7 инча.Тегло : 15,8 унция. Найлонова мрежа без възли предотвратява заплитане на риболовни куки.Подходящ е за морски риболов и риболов-каяк, речен риболов, езерна риболов, риболов с лодка и т., Товароносимост на рибарската мрежа : 10 паунда.Дължина : 7,48 инча. Дължина на ръкохватката : 2,7 инча.Тегло : 15,8 унция.Дръжте пръстите си далеч от най-мазна риба.Подходящ както за сладководни, така и за тежки условия на солена вода.Товароносимостта на риболовния порести на захващане : 40 килограма. 【Материал премиум-клас】 В комплект нашите риболовни принадлежности влиза в мрежата и да улови риба.Сак за разтоварване на риба е изработена от висококачествен найлон с решетка и дръжки от коррозионностойкого алуминиева сплав, което прави голяма рибарска мрежа здрав, устойчив на приплъзване ръкохватка от EVA ви позволява лесно за улов на голяма риба; Сгъваеми рибарски мрежи лесно да се поставя в шкафче за съхранение на удочек, удобно да ги носи със себе си; СПЕЦИАЛНО проектирани скоба за колан за удобно пренасяне. 【Здрав захват за риба】 Ергономичен захват за устни с държач за риба от неръждаема стомана, повишава силата на ръцете и намалява умората.Весовая капацитет : 40 килограма. Висококачествена подпружиненная дръжка ви позволява свободно да отваряте я, много лесен за използване с една ръка, предлага се с каишка, който предпазва от случайна загуба и винаги е лесно да се получи. 【Идеална инсталация за улов или пускане на риба】 Идеален подарък за рибари и хора, които обичат риболова.Сгъваема мрежата и риболовни ръкохватки превъзходен идеални за улов на риба, които няма да навредят на риба чешуе, подходящи за морски риболов и риболов-каяк, речен риболов, езерна риболов, риболов с лодка и т. 【Материал премиум-клас】 В комплект нашите риболовни принадлежности влиза в мрежата и да улови риба.Сак за разтоварване на риба е изработена от висококачествен найлон с решетка и дръжки от коррозионностойкого алуминиева сплав, което прави голяма рибарска мрежа здрав, устойчив на приплъзване ръкохватка от EVA ви позволява лесно за улов на голяма риба; Сгъваеми рибарски мрежи лесно да се поставя в шкафче за съхранение на удочек, удобно да ги носи със себе си; СПЕЦИАЛНО проектирани скоба за колан за удобно пренасяне.

Опции за продукта

Свързани продукти