.

.

Пилони за външно у дома - 5-подножието на Пилон, без entanglements за дома с група-собственик, Комплект Флагштоков от неръждаема стомана за американското 3x5, Бели Пилони за ?

Пилони за външно у дома - 5-подножието на Пилон, без entanglements за дома с група-собственик, Комплект Флагштоков от неръждаема стомана

BGN 9.79

Наличност
На склад

?️? 【Притежателя на хартата или повечето знамена】 Този бяла 5-крак пилон с регулируеми втулками подходящ за знамена 2 X3, 3x5, 4 X6 ?️? 【Конструкция без entanglements 】 свободно въртящи се пръстени за защита от тайна на 360 ° позволява на вашия флагам свободно да се вее по посока на вятъра, без тайна около флагштока. ?️? 【Двухпозиционный скоба】Вие можете да повишите своя флаг в хоризонтално или под ъгъл от 45 ° нагоре. ?️? 【Трайни и без ръжда 】 Благодарение на диаметъра с дебелина от 1 инч и высококачественному материал от неръждаема стомана, тези титуляри за хартата за улицата са по-трайни и издържат на всепогодную работа на открито. 【Пълен пилон за дома】Този портативен комплект флагштоков с монтаж за монтиране на стена може да се настрои за вашите стените, покрива или дори на вашия камион, което е идеално за декорация на дома, тераси, веранда, гараж, вътрешен двор.Това пилон, за да може да докаже своята независимост, демокрация и силен патриотизъм!. Бял пилон с дължина 5/6 метра (група) се използва широко в градината, у дома, на улицата, на разходка с лодка или на вашия камион.Нашите бели пилони са с елегантен и красив външен вид, който идеално се вписват вашето веранда, двор, зеленчукова градина, камион или покрив и т. Материал на полюса - висококачествена неръждаема стомана 304, която издържа на всякакви метеорологични условия.Диаметър на полюса е 1 сантиметър, тя се адаптира към кронштейнам различни размери, можете да го монтирате навсякъде, където пожелаете.Всеки пилон е оборудван с две въртящи се кръгчета, за да си знаме не е объркан от вятъра.Независимо от това, предназначени дали вашият пилон за търговски или жилищни употреба, той ще се открояват.Този устойчиви на корозия и здрав пилон ще ви стане най-добрият избор!.

Опции за продукта

Свързани продукти