.

.

Сгъваема Кутия за Котешки Тоалетни е Много Голям, най-Горния Набор, за да Приучения котки до Тоалетните с капак на Чекмеджето от Затворен тип, Голям Закрит Тава за К?

Сгъваема Кутия за Котешки Тоалетни е Много Голям, най-Горния Набор, за да Приучения котки до Тоалетните с капак на Чекмеджето

BGN 66.66

Наличност
На склад

【Сгъваем и преносим】 Сгъваема конструкция кутия за котешки тоалетни удобен за съхранение, монтаж и демонтаж, спестяване на пространство и преносимост са най-големи предимства 【Е подходящ за различни случаи】Този кутия за котешки тоалетни са подходящи за различни случаи, като хол, спалня, баня и двора.Това е не само котките, скрин, но и може да се използва като лек за декорация, за украса на вашия дом. 【Лесно почистване】 Симпатичен дизайн чекмедже позволява лесно да се промени пълнител за котешки тоалетни.С лъжичка, може да се закача отстрани на тази затворена кутия с чекмедже за удобно използване, чрез предоставяне на собствениците на домашни любимци удобен и релаксиращ опит. 【Лично пространство за котки】За влизане и излизане на котки има странична врата и горната част на врата, които много добре ги защитават неприкосновеността на личния живот.Вашите котятам се радвате изпълнява с него някои движения, които се обучават естествено туптенето на котки и увеличават удоволствието!. 【Голямо Лично Пространство】 Котешки тоалетна с голямо вътрешно пространство, в което котката е удобно да влизат, излизат и се завърта, напълно затворен защитава неприкосновеността на личния живот на котки, която ще им позволи да се чувстват по-безопасно и по-удобно.

Опции за продукта

Свързани продукти