.

.

Закопчалка за чаршаф Struqta, 4 бр, Регулируеми Триъгълни Ластични Ленти-Държачи за Чаршаф с Мощни Захватами, Скоби за Чаршаф, Наматрасников, възглавници (14 см, черен)

Закопчалка за чаршаф Struqta, 4 бр, Регулируеми Триъгълни Ластични Ленти-Държачи за Чаршаф с Мощни Захватами, Скоби за Чаршаф, Наматрасников,

BGN 3.33

Наличност
На склад

?️【ИЗПЪЛНЯВА РАБОТАТА ТАКА, КАКТО ВИЕ ИСКАТЕ】 Ви е писнало, че си чаршафи се издигат?Моля, опитайте нашите вградена закопчалка за чаршаф, те много държат и си чаршафите на място, можете да се радвате на по-удобно да си легнете, без да се бърка, това е страхотно! ?️【СТАБИЛНИ, по-уверени в качеството и иска, за да сте напълно доволни от продуктите е осигурена пълна връщането на парите или обмен в случай на възникване на някакви проблеми с качеството]. ?️【ИЗПЪЛНЯВА РАБОТАТА ТАКА, КАКТО ВИЕ ИСКАТЕ】 Ви е писнало, че си чаршафи се издигат?Моля, опитайте нашите вградена закопчалка за чаршаф, те много държат и си чаршафите на място, можете да се радвате на по-удобно да си легнете, без да се бърка, това е страхотно!. ?️【ИЗПЪЛНЯВА РАБОТАТА ТАКА, КАКТО ВИЕ ИСКАТЕ】 Ви е писнало, че си чаршафи се издигат?Моля, опитайте нашите вградена закопчалка за чаршаф, те много държат и си чаршафите на място, можете да се радвате на по-удобно да си легнете, без да се бърка, това е страхотно!. ?️【СТАБИЛНИ, по-уверени в качеството и иска, за да сте напълно доволни от продуктите е осигурена пълна връщането на парите или обмен в случай на възникване на някакви проблеми с качеството]. ?️【ИЗПЪЛНЯВА РАБОТАТА ТАКА, КАКТО ВИЕ ИСКАТЕ】 Ви е писнало, че си чаршафи се издигат?Моля, опитайте нашите вградена закопчалка за чаршаф, те много държат и си чаршафите на място, можете да се радвате на по-удобно да си легнете, без да се бърка, това е страхотно!.Кажете сбогом на МРЪСНИ ЧАРШАФИ С ПОМОЩТА на НАШИТЕ ПЛАНИНИ, ЗА да ЧАРШАФ Struqta има удоволствието да ви предложи комплект от 4 високо качество, лесни за използване колани за чаршафи, които ще ви спаси от досадни неприятности за постоянна переналадке чаршаф.Качеството има значение - Защо трябва да изберете нашите закопчалка за чаршаф? ✅ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА и ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : изработени от висококачествени материали, осигуряващи липса на щети листа и като цяло гъста и чист фиксация. ✅ РЕГУЛИРУЕМИ И тежкотоварни : Нашите тежкотоварни разтеглив, бънджи-въжета ви позволи да се разтягат тези с до 40 '-110' в зависимост от вашите нужди чрез преместване на пряжек на ремнях.

Опции за продукта

Свързани продукти