.

.

Адаптер за закрепване на обектива K & F Concept EXA-EOS R с ръчно фокусиране, Съвместим с обектив Exakta, автообъективом Topcon към корпуса на фотоапарата Canon EOS R.

Адаптер за закрепване на обектива K & F Concept EXA-EOS R с ръчно фокусиране, Съвместим с обектив Exakta, автообъективом Topcon към

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Ръчен фокус】 Никакви електронни контактиНяма да подкрепя авто фокус, или за управление на диафрагмата.При използване на ръчно адаптер бленда на обектива, по подразбиране ще бъде максимална. 【Монтиране на обектива】 е Съвместим с обектив Exakta с винтовым на стена. 【Монтиране на камери】 Съвместим с камери Canon EOS R mount, включително камера RP, RA, R5, R6 и т. 【Първото използване на】 Включете настройката на вашия фотоапарат като "спускане затвора без обектив" при първото използване с ръчни адаптер, в противен случай камерата не разпознава своя обектив и не може да правите снимки. 【Проверка, преди покупка】 Моля, уверете се в наличието на закрепване на обектива и фотоапарата, преди да закупят в случай ненужно се върнете.Ние сме тук, за помощ, ако имате някакви въпроси по отношение на адаптери. 【Ръчен фокус】 Никакви електронни контакти.Няма да подкрепя авто фокус, или за управление на диафрагмата.При използване на ръчно адаптер бленда на обектива, по подразбиране ще бъде максимална. 【Монтиране на обектива】 е Съвместим с обектив Exakta с винтовым на стена. 【Монтиране на камери】 Съвместим с камери Canon EOS R mount, включително камера RP, RA, R5, R6 и т. 【Първото използване на】 Включете настройката на вашия фотоапарат като "спускане затвора без обектив" при първото използване с ръчни адаптер, в противен случай камерата не разпознава своя обектив и не може да правите снимки. 【Проверка, преди покупка】 Моля, уверете се в наличието на закрепване на обектива и фотоапарата, преди да закупят в случай ненужно се върнете.Ние сме тук, за помощ, ако имате някакви въпроси по отношение на адаптери.

Опции за продукта

Свързани продукти