.

.

Цифров фотоапарат 4K фотография, 16-кратно увеличение, Помещение за видеоблогинга със светкавица, 48-Мегапикселова Камера с автофокус и въртящ се екран на 180 °, Компак?

Цифров фотоапарат 4K фотография, 16-кратно увеличение, Помещение за видеоблогинга със светкавица, 48-Мегапикселова Камера с автофокус

BGN 79.33

Наличност
На склад

【Цифров фотоапарат 4 K UHD и 48 MP】Фотоапарат може да правите снимки с резолюция на 48-Мегапикселова и записва видео във формат 4 KСверхчистый 3-инчов екран, поддържа завъртане на 180 градуса, което улеснява снимате селфи.Цифров фотоапарат поддържа 16-кратно цифрово увеличение, което отговаря на изискванията на начинаещи фотографи.В сравнение с традиционните камери, той добавя селфи, функция за временно спиране на видео, запис по време на зареждане, замедленную запис и непрекъсната стрелба. 【Обновяване на функцията за автоматично фокусиране】 Този цифров фотоапарат е оборудван с функция за автоматично фокусиране.Докато е в режим на снимане, леко натиснете бутона за освобождаване на затвора, за да държи фотоапарат в стабилно положение.Фотоапаратът автоматично сфокусируется в този момент.Когато видите, че рамката за фокусиране на екрана се променя от жълто до зелено, това означава, че фокусирането е завършен, а след това силно натиснете бутона за освобождаване на затвора, за да направите текущата снимка. 【Функция уеб камера и HDMI】 Този фотоапарат може да се използва като камера за КОМПЮТЪР, изберете "Режим на камери", като се свържат към компютъра, за да се насладите на видеочатами по Skype или директно излъчване в социалните мрежи, като например Facebook и You Tube. 【Пауза и запис по време на зареждане】 Този фотоапарат е с резолюция от 4 K е оборудван с удобна функция за пауза, която позволява на потребителите да продължат запис в същия файл, не се започва нова.Тази видеокамера е оборудвана с литиево-йонна батерия с капацитет 2x800 ма и поддържа запис по време на зареждане, така че можете да го свържете към мрежата за променлив ток или блок захранване за зареждане в режим на непрекъсната работа. 【Идеален подарък за начинаещи фотографи】 Този компактен фотоапарат с размери 5 × 3 × 2 инча е много лека и преносима, идва с карта памет от 32gb и допълнителна батерия за безпроблемно снимане.Разработен е специално за любителите, той се характеризира с простота и удобство на управлението, което я прави идеален подарък за начинаещи, деца, тийнейджъри, студенти и възрастни хора, които се интересуват от фотография. 1 * Цифров фотоапарат, 1 * Ръководство за потребителя, 1 * Карта с памет 32 G, 2 * Батерия, 1 * Зарядно устройство 1 * Зарядно устройство 1 * Кабел Mini USB, 1 * HDMI кабел, 1 * каишка. Моля, прочетете внимателно ръководството на потребителя преди да използвате тази камера.Той е предназначен по-скоро за феновете, отколкото за професионални потребители. Моля, отформатируйте на картата с памет при първото използване. (Поддържа SD карта обем 4-128 GB, SD карта обем 32 GB е включена в комплекта). Поради дълго време на транспортирането и да се избегне ниско ниво на зареждане на батерията, моля, заредете я преди употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти