.

.

Стеганое одеяло YOUR MOON Wool Queen Size, одеало, с отлично ворсистым пълнител от австралийската вълна с регулиране на температурата, Стеганое одеало от естествена вълна, Ст?

Стеганое одеяло YOUR MOON Wool Queen Size, одеало, с отлично ворсистым пълнител от австралийската вълна с регулиране на температурата, Стеганое

BGN 51.33

Наличност
На склад

【Регулиране на температурата】 Австралийска вълна има по-добра гофрированностью и пушистостью, мека и дишаща, добра пропускливост на въздуха и по естествен начин терморегулируетсяТова означава, че той може да ви прохлада, когато е топло, и согревать, когато изстинат. 【Управление на влага и бесшумность】 Вълна притежава функция за поглъщане на влага и изсушаване, тя изсмуква потта и го освобождава в атмосферата, създаване на сухота.Мека и тиха обвивка от микрофибър и полиестер, приятна нощ и суха и понася по-леко. 【Без мирис】 Австралийска вълна, след 10 пъти почистване на екологично чиста вода и 18 пъти обработка на карбонизацией става чиста, без примеси и без мирис.Екологичен сертификат OEKO-TEX, липсата на вредни вещества.Хипоалергичен по-приятен за кожата и удобна. 【Етика】Подстригване на овце - това е естествен процес (както и прическа).Технология стегания "решетчатое стегание" не само е елегантен и щедър на външен вид, но също така запазва пълнител плосък, предпазва от свиване и предпазва ръба на стеганого одеяла благодарение на триизмерна нишка и дълголетие. 4 ъглови / водим планки позволяват заключване пуховое одеяло. 【Лесно грижа】 Размер Queen 90х90 см, разумна дебелина, може да се използва през цялата година.Изперете внимателно на пишеща машина, не перете заедно с други дрехи с обков-светкавици или остри предмети и избягвайте продължително на пряка слънчева светлина. 【Регулиране на температурата】 Австралийска вълна има по-добра гофрированностью и пушистостью, мека и дишаща, добра пропускливост на въздуха и по естествен начин терморегулируется.Това означава, че той може да ви прохлада, когато е топло, и согревать, когато изстинат. 【Управление на влага и бесшумность】 Вълна притежава функция за поглъщане на влага и изсушаване, тя изсмуква потта и го освобождава в атмосферата, създаване на сухота.Мека и тиха обвивка от микрофибър и полиестер, приятна нощ и суха и понася по-леко. 【Без мирис】 Австралийска вълна, след 10 пъти почистване на екологично чиста вода и 18 пъти обработка на карбонизацией става чиста, без примеси и без мирис.

Опции за продукта

Свързани продукти