.

.

Безжична ръчна клавиатура YUNZII Coolkiller CK98 с възможност за гореща замяна с OLED-дисплей, 1800 Подредбите на Клавиатурата с Прозрачен акрил пълнеж за Windows/Mac (Ice Blade Switch, Матем?

Безжична ръчна клавиатура YUNZII Coolkiller CK98 с възможност за гореща замяна с OLED-дисплей, 1800 Подредбите на Клавиатурата с Прозрачен

BGN 2.67

Наличност
На склад

Механични клавиатуриРетро безжични клавиатура.Комплект капачки за ключове и аксесоари. 【OLED монитор и адаптивни RGB】Клавиатура е оборудван със специален и функционални OLED монитор, който лесно може да се поправи.Той може да покаже cpu / GPU, температура, време.Потребителите могат да качват эмодзи, GIF, изображения, софтуер, след което те ще бъдат показани на OLED-дисплея на клавиатурата.Вие също така можете лесно да персонализирате или изготви свои собствени снимки и GIF-файлове на софтуера.Софтуерът може да бъде съвместим с операционните системи Mac OS, Windows. 【Трехрежимное връзка - кабелна Type-C, предлага Bluetooth и 2,4 Ghz】Cool Killer CK98 поддържа три режима на безжична и кабелна връзка.Можете лесно да свържете клавиатура към своите устройства с използване на кабелна кабел, безжична 2.4 G или Bluetooth 5.Клавиатура идва с wi-ключът 2,4 Ghz и спирала кабел за клавиатура.Вградената батерия с капацитет 3750 ма и енергоспестяващ модул удължават срока на експлоатация на безжична клавиатура. 【Механична Клавиатура, монтирана на полагане на】CK98 използва висококачествени проекти подложки.Клавиатура с поролоновой подплата, за да превключите и звукопоглощающей силиконова подплата в горната и долната части на таксите и PCBA. Висококачествени уплътнения и силикон в клавиатурата с подложки абсорбират въздействие на всеки клавиш, създаване на по-гладък, чист и гъвкав процес на набиране на текст. 【Напълно Акрилна 98-ключ клавиатура клавиатура с възможност за гореща замяна】CK98 - това е механичната клавиатура с възможност за гореща замяна на солидна прозрачен акриловом корпус.Той не само е красив и уникален дизайн, но и осигурява превъзходно усещане за здравина.Клавиатура с светодиодите, разположени от южната страна, и има възможност за "гореща" замяна с помощта на 3-контактни или 5-пинови механични превключватели.С помощта на CK98 можете лесно да замени съществуващите имате ключове на други цветни ключове или ключове в стил MX без да е необходимо запояване.

Опции за продукта

Свързани продукти