.

.

Лицеви панели за конзолата PS5 led RGB, Замяна на капака на корпуса, за диск PS5 с вентилационни отвори, 3 Режима на управление, 8 Цвята, над 400 светлинни ефекти, Синхронизир?

Лицеви панели за конзолата PS5 led RGB, Замяна на капака на корпуса, за диск PS5 с вентилационни отвори, 3 Режима на управление,

BGN 24.31

Наличност
На склад

【Само за конзолата PS5 Disc Edition】Черни плочи ps5 за конзолата PS5 Disc EditionТази корица за ps5 извършва по образец на тази конзола ps5, е точно приятелка и ви позволява лесно да получите достъп до всички кабелна портове и бутони, без да се засяга използването на всички функции.Например, USB, HDMI, интерфейс хранене и мрежа (LAN, Ethernet RJ-45). Не за PS5 Digital Edition. 【Led осветление RGB с 3 режима на управление на】 Предна панел на конзолата ar Vin ps5, led лента RGB, поддържа 3 режима на управление : за управление на бутон USB / IR-дистанционно управление / управление на мобилен телефон, чрез приложението.Можете да използвате бутон USB led лента или 40-ключ IR дистанционно управление за директно управление, или да се изтегли безплатно приложение "LED LAMP" за на вашия телефон, за да сдвоите led ленти с Bluetooth и лесно за управление на осветление.Няколко режима на управление ще ви предостави по-голям избор и удобство. 【Режим за синхронизация на музика и няколко светлинни ефекти】Led лента ps5 има вграден чувствителен звукоснимателем, 8 цвята и повече от 400 световыми ефекти по ваш избор.Цвят на подсветката ще се промени в ритъма на звуците и музиката, като конзола за игри PS5 повече стил, цвят и идентичност, подчертаване на вашата конзола и доставка на вас друго визуално удоволствие. 【Уникален дизайн отвеждане на топлината】 Обновен защитен калъф за PS5 с вентилационни отвори за охлаждане.Това може да осигури по-добра циркулация на въздух, за предотвратяване на прегряване на конзола за игри, ефективно подобряване на показателите за разсейване на топлината конзола PS5 и да удължи живота.За всеки любител на игри, собственик на игрална конзола ps5, това определено задължителни професионални аксесоари. 【Високо качество и лесна инсталация】 Труден и противоударная капак на предния панел за ps5 здрава и трайна, я не е лесно да се деформира, и тя може ефективно да се противопоставят на въздействието на ежедневна употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти