.

.

Кожена Ремонт на лентата ICARERCASE 8x11 инча, Набор от Самозалепващи Ремонтни накладки за мека мебел, автомобилни седалки, Чанти, Мебели, столове и сака (Тъмно кафяво)

Кожена Ремонт на лентата ICARERCASE 8x11 инча, Набор от Самозалепващи Ремонтни накладки за мека мебел, автомобилни седалки, Чанти, Мебели,

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Въвеждането на продукта】 8 x 11 инча (20 x 28 см) кожена ремонт на лентата ICARERCASE за ремонтни работи с различни размериНай-добрите решения за ремонт на автомобилни седалки, мека мебел, столове, чанти и занаяти, ръчна изработка. 【Супер лепило】, Заедно с професионален ремонт лепило, което е здраво залепен.Може лесно да бъде ремонтиран при увреждане на кожа и винил, царапинах, дупки, изгаряния, разрывах или пукнатини. 【Екологично чисти материали】 тампон за ремонт на кожата ICARERCASE е изработена от 100% висококачествена естествена кожа, притежава износоустойчивост, добри прочностными свойства, мека и луксозна.С уникално третираните вени, които правят кожата по-здрава и гъвкава. 【Произволен шивашки】 Лекота на работа, следвайте стъпките и направете ремонт, попълнете ремонтни работи, за броени секунди. [Съвети]: Заоблен ръб за по-добро сцепление и да се предотврати деформация на ъгли. 【обслужване 24 часа】 Тъй като този продукт се намира в етап на тестване и може да има малки различия в цвета, ако имате нужда от повече цветя или имате проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем възможно най-скоро.Да се пази от мазна кал, киселини и други химикали.Леко избършете изделия от кожа, тънка кърпа, ако на нея има вода.Редовната употреба може да удължи техния живот, докато малко използване ги прави чупливи.Уверете се, че дълго не сте под жаркото слънце.ICARERCASE - Марка с философията на "художествен живот", което набляга на "един прост начин на живот.Всеки може да се прости. Произволно подгоните лента така, както трябва;. Плътно стиснете я и изчакайте 1-2 часа преди употреба. [Съвети] : Заоблен ръб за по-добро сцепление и да се предотврати деформация на ъгли.Грижи за изделия от кожа : .

Опции за продукта

Свързани продукти