.

.

MOLGRIA Сменяеми Амбушюры Възглавнички за ушите, Калъф за възглавница за Sony PS3 PS4 Gold Безжична Слушалка Playstation 3 Playstation 4 CECHYA-0083 Стерео 7.1 Слушалки на Виртуален съраунд зву?

MOLGRIA Сменяеми Амбушюры Възглавнички за ушите, Калъф за възглавница за Sony PS3 PS4 Gold Безжична Слушалка Playstation 3 Playstation

BGN 7.47

Наличност
На склад

【Съвместимост с】 : Безжична слушалка SONY Gold за PS3 PS4 Модел слушалки CECHYA-0083 Стерео 71 Виртуален Съраунд за Слушалки. 【Премиум качество】 : Изработен е от висококачествена изкуствена кожа и пяна, не е лесно да изчезне в рамките на гаранционния срок. 【Са подходящи】 : Алтернативни амбушюры са подходящи за слушалки и PS4 много прилича на оригинала, са лесни за инсталиране, актуализиране на слушалките, като нова. 【Ценно】 : За такива достойни слушалки е доста ценно замяна на износени амбушюры нови. 【Забележка】 : пакета включва 1 чифт светло сини амбушюр, и син цвят, леко ще се различава от оригиналния.Сив С шкурка- Сменяеми амбушюры от висококачествена изкуствена кожа и пяна с памет ефект.VELOUR- Велур повърхност подложки за уши при контакт с ушите е много мека и не е податлива на образуване на петна от пот.ПЛАТ- повърхността на Тъканта, сменяеми амбушюров мека, я лесно надживявам, освен това тя добре абсорбира потта.Овча кожа Амбушюры от овча кожа, изработени от естествена овча кожа и пяна с памет ефект-високо качество с по-дълъг живот, също така подобряване на усещане за допир.

Опции за продукта

Свързани продукти