.

.

FEICHAO Велосипеден Скоба за закрепване на Адаптер-стойка за Велосипед, Мотоциклет Волана е Съвместим с GoPro 10/9/8/7 Hero 4s 3 + 2 (Скоба + 17 мм Топка корона за две карти с памет)

FEICHAO Велосипеден Скоба за закрепване на Адаптер-стойка за Велосипед, Мотоциклет Волана е Съвместим с GoPro 10/9/8/7 Hero

BGN 1.00

Наличност
На склад

Завийте с съединение, обезопасен и може да се върти, и ъгъла на свързване може да се регулира, а след това уловиМожете да го закачите на дръжката на крана с диаметър 2-3 см. С помощта на полирани винтове с дълъг стълб, устойчив и не е лесно отваливающихся.Диаметър на топка на главата е 17 мм, може да се използва за поставяне на скоби-пеперуди и други подходящи аксесоари.Забележка : Защитна рамка на камерата е съвместима с джобна карданной камера Osmo Pocket 2.Завийте с съединение, обезопасен и може да се върти, и ъгъла на свързване може да се регулира, а след това улови.Можете да го закачите на дръжката на крана с диаметър 2-3 см. С помощта на полирани винтове с дълъг стълб, устойчив и не е лесно отваливающихся.Диаметър на топка на главата е 17 мм, може да се използва за поставяне на скоби-пеперуди и други подходящи аксесоари.Забележка : Защитна рамка на камерата е съвместима с джобна карданной камера Osmo Pocket 2.Титуляр адаптер за монтиране на велосипед затягане FEICHAO на велосипеди кормилото на мотоциклета, който е съвместим с Go Pro 10/9/8/7 Hero 4s 3 + 2, Спецификация каране на затягане : Черно Материал : ABS Тегло : 60 g Диаметър топка на главата : 17 мм Характеристики : 1. Завийте с връзката е фиксирана и може да се завърта, и ъгъла на свързване може да се регулира, а след това улови. С полирани винтове с дълъг, в основата на кръста.Това може да бъде закачена на дръжката на крана с диаметър 2-3 виж Забележка : Защитна рамка на камерата е съвместима с джобна карданной камера Osmo Pocket 2.Комплектът включва (по избор) : 1. Велосипеден скоба * 1 2. Стяга + быстроразъемное основата 3. Стяга + адаптер за удължител 4. Стяга + адаптер, 1/4 5. Стяга + защитно рамка за камерата 6. Стяга + отточна тръба на шарнирна връзка адаптер на 360 градуса 7. Стяга + топка корона 17 мм до слоту за две карти 8. Стяга + вертикално монтиране на стена.

Опции за продукта

Свързани продукти