.

.

EODNSOFN RGB led Лампа за Видеозаснемане 0-360 ° Пълноцветен Попълнете Панел лампи CRI95 + 3000-6500 K за снимки на живо (Цвят: E, Размер: 1)

EODNSOFN RGB led Лампа за Видеозаснемане 0-360 ° Пълноцветен Попълнете Панел лампи CRI95 + 3000-6500 K за снимки на живо (Цвят: E, Размер:

BGN 204.53

Наличност
На склад

1 RGB led видеоосвещение 0-360 ° пълноцветно, настройка на цветова температура от 3000 До 6500 К, с регулируема яркост яркост от 0% до 100% . На разположение са различни режими на динамичното осветление, осигуряващи различни цветове, за да съответстват на различните сцени на снимане.Подходящ за видео конферентна връзка, Фотосесии, Отдалечена работа, видеоклипове в Youtube, на живо. Индекс на цветовете светодиода ≥95+, осигурява по-точно възпроизвеждане на цветовете.При правене на снимки няма да се появят вълни и стробоскопических явления, особено подходящи за творчески режим на снимане, на живо, къмпинг, селфи, натюрморт, микропленки, видео и други цели. Режим на дистанционно затъмняване, свързани безжично дистанционно управление може да се регулира интензивността на светлината.Това може да се използва в много ситуации. RGB led видеоосвещение 0-360 ° пълноцветно, настройка на цветова температура от 3000 До 6500 К, с регулируема яркост яркост от 0% до 100% . На разположение са различни режими на динамичното осветление, осигуряващи различни цветове, за да съответстват на различните сцени на снимане.Подходящ за видео конферентна връзка, Фотосесии, Отдалечена работа, видеоклипове в Youtube, на живо. Индекс на цветовете светодиода ≥95+, осигурява по-точно възпроизвеждане на цветовете.При правене на снимки няма да се появят вълни и стробоскопических явления, особено подходящи за творчески режим на снимане, на живо, къмпинг, селфи, натюрморт, микропленки, видео и други цели. Режим на дистанционно затъмняване, свързани безжично дистанционно управление може да се регулира интензивността на светлината.Това може да се използва в много ситуации.Характеристики : 1.RGB led видеоосвещение 0-360 ° пълноцветно, контрол на цветова температура от 3000 До 6500 К, с регулируема яркост яркост от 0% до 100% . На разположение са различни режими на динамичното осветление, осигуряващи различни цветове, за да отговарят на различни сцени на снимане.

Опции за продукта

Свързани продукти