.

.

Есенно-Зимния Пуловер с Джинсовым джоб, Двуногая Дрехи в Спортен Стил, Дрехи за домашни любимци, Облекло за Кучета, Котки, Стоки за домашни любимци, Закачалка за дре?

Есенно-Зимния Пуловер с Джинсовым джоб, Двуногая Дрехи в Спортен Стил, Дрехи за домашни любимци, Облекло за Кучета, Котки, Стоки

BGN 1.09

Наличност
На склад

【Удобни за носене】 : Тази облекло за кучета е изработена от качествени материали, които са меки, растягивающимися и дишаща за носене; Класически и всекидневен стил позволяват на Вашия домашен любимец гъвкаво да се движат без неприятни усещания, Препоръчва се перат в хладка вода с мек почистващ препарат За ръчно дълголетие 【Различни стилове】 : Те ще направят вашите кучета са по-красиви и чаровни на парти в чест на Хелоуин, Коледно парти и други весели празненства; Направете някои забавни снимки на своите ценни спомени. 【СЛЕД ОБСЛУЖВАНЕ】 : Ако имате някакви въпроси към нас, моля, свържете се с нас, ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 работни часа. 【Широк спектър от приложения】 : Този сладък дрехи за кучета може да се използва както на закрито, така и на открито, например, за ежедневни разходки, джогинг, за пътуване или за участие на парти за рожден Ден, парти, Коледа, Нова година и така нататък, създавайки незабравими спомени за вас. 【Удобни за носене】 : Тази облекло за кучета е изработена от качествени материали, които са меки, растягивающимися и дишаща за носене; Класически и всекидневен стил позволяват на Вашия домашен любимец гъвкаво да се движат без неприятни усещания, Препоръчва се перат в хладка вода с мек почистващ препарат За ръчно дълголетие. 【Различни стилове】 : Те ще направят вашите кучета са по-красиви и чаровни на парти в чест на Хелоуин, Коледно парти и други весели празненства; Направете някои забавни снимки на своите ценни спомени. 【СЛЕД ОБСЛУЖВАНЕ】 : Ако имате някакви въпроси към нас, моля, свържете се с нас, ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 работни часа. 【Широк спектър от приложения】 : Този сладък дрехи за кучета може да се използва както на закрито, така и на открито, например, за ежедневни разходки, джогинг, за пътуване или за участие на парти за рожден Ден, парти, Коледа, Нова година и така нататък, създавайки незабравими спомени за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти