.

.

Led нашийник за кучета - Светещи нашийници за кучета, Водоустойчив led яка, Регулируема Мига нашийник за кучета, Акумулаторна батерия нашийник за кучета, Видимост и си?

Led нашийник за кучета - Светещи нашийници за кучета, Водоустойчив led яка, Регулируема Мига нашийник за кучета, Акумулаторна батерия нашийник

BGN 6.70

Наличност
На склад

? Нашийник за кучета с led подсветка YFrite Предпазва вашето кученце - видими от разстояние 350 ярда благодарение на 360⁰ сверхярким led лампочкамУверете се, че кучето е забелязан на движението и са защитени от опасността, която той представлява. ? Висока производителност YFbrite USB акумулаторна батерия led нашийник за кучета -Акумулаторна литиево-йонна батерия USB осигурява ненадмината производителност, приложен кабел за зареждане може да се използва във всеки USB порт, за да ви осигури часове на използване.Това не само ще ви спести пари в дългосрочен план, но и по-екологично!. ? Регулируем светлинен нашийник за кучета : удобно в переноске, быстросъемный, регулируема дължина.Моля, измерете обиколката на врата на кучето, мека ролетки, за да изберете правилния размер.Винаги хранете кучето си с достатъчно въздух за дишане.Тя е изработена от добро водоустойчива материя и екологично чист найлон лента, която е много удобен. ? Водоустойчив нашийник за кучета с 3 режима на осветление : При лоша светлина или тъмнина led нашийник може да работи в три режима (осветление, бързо flash, slow светкавица).Може да се използва повече от 6 ~ 11 часа след пълно зареждане.Калъф за батерия подходяща за всякакви метеорологични условия, водоустойчив, лек и издръжлив.Може да се използва безопасно в дъжда или по време на къпане. ? 100% ГАРАНЦИЯ - Ние сме професионален продавач, и нашата цел -да се угоди на купувача.Ако имате някакви въпроси, можете лесно да се свържете с нас.Ние предлагаме безпроблемна 100% гаранция - ако не сте 100% удовлетворени, просто се свържете с нас, за да се споразумеят за възстановяване на собствеността, и ние ще ви предложим пълно възстановяване на сумата или замяна!.

Опции за продукта

Свързани продукти