.

.

Конзола за стъклени рафтове Alise Регулируеми Скоби за душата, Сверхпрочный Скоба-държач за Стъклени рафтове 5-8 мм, Крепежни Скоби за монтиране на стена, Резервни Час?

Конзола за стъклени рафтове Alise Регулируеми Скоби за душата, Сверхпрочный Скоба-държач за Стъклени рафтове 5-8 мм, Крепежни Скоби

BGN 3.73

Наличност
На склад

【Материал-високо качество】 Скоби са изработени от висококачествена сплав с, защита от корозия, като осигурява дълготрайност и надеждност 【Полиран хром】 Скоба почиства ръчно полиран хром, гладка, блестяща и красива повърхност, прозрачна, като огледало, може да устои на дневна корозия и окисляване. 【Сверхпрочный метал】 По-дебела здрава метална конструкция, сверхпрочный дизайн, здрав и издръжлив, него не е лесно да се прекъсне. 【Регулируема конструкция】 е Подходяща за стъкло с дебелина 5-8 mm (1/5 инча-1/3 инча); високо качество на регулируеми винтове максимално да отговарят на вашите работен нужди. 【Лесна инсталация】 Цялото оборудване Hi-Q е включено в комплекта на доставката, можете лесно да инсталирате скоби; Подходящ за всички видове стъкло, дърво, рафтове, стъклени врати, душ врати, стъклени шкафа, винен шкаф и т. 【Материал-високо качество】 Скоби са изработени от висококачествена сплав с, защита от корозия, като осигурява дълготрайност и надеждност. 【Полиран хром】 Скоба почиства ръчно полиран хром, гладка, блестяща и красива повърхност, прозрачна, като огледало, може да устои на дневна корозия и окисляване. 【Сверхпрочный метал】 По-дебела здрава метална конструкция, сверхпрочный дизайн, здрав и издръжлив, него не е лесно да се прекъсне. 【Регулируема конструкция】 е Подходяща за стъкло с дебелина 5-8 mm (1/5 инча-1/3 инча); високо качество на регулируеми винтове максимално да отговарят на вашите работен нужди. 【Лесна инсталация】 Цялото оборудване Hi-Q е включено в комплекта на доставката, можете лесно да инсталирате скоби; Подходящ за всички видове стъкло, дърво, рафтове, стъклени врати, врати, душ-кабини, стъклени шкафове, винарски шкафове и др Характеристики Материал : метална сплав Довършителни : полиран хром В комплекта са включени:4x Скоби за рафтове с винтове Начин на инсталиране : монтиране на материал с високо качество, гарантиращи трайност и надежностьхромная повърхност е гладка и красива, лесно се поддава на окисление, избледняване и боядисване, по-дебела конструкция от твърди метали, сверхпрочный дизайн, здрав и издръжлив, да е лесно да се прекъсне, лесен за инсталиране, Подходящи за всички видове стъкло, дърво, рафтове, стъклени врати, врати, душ-кабини, стъклени шкафове, винарски шкафове и т.

Опции за продукта

Свързани продукти