.

.

SUNNYCLUE 5 Стилове 300 бр. Дървени Висулки За Обеци Недовършени Висулки във формата на Капки от Листата на Дърво с Куки за Обици и Преходни Пръстени за Начинаещи САМ Изра?

SUNNYCLUE 5 Стилове 300 бр. Дървени Висулки За Обеци Недовършени Висулки във формата на Капки от Листата на Дърво с Куки за Обици и Преходни

BGN 1.67

Наличност
На склад

❤ [Комплект за направата на обици със собствените си ръце] : 100шт дървени суспензии в 5 стила, във всеки стил по 20pcs, 100 броя куки за обици и 100 броя преходни пръстени само 2 цвята (злато, сребро), тези комбинации от достатъчно, за да можете да направите свои собствени бижута ❤ [Подходящ размер] : Всяка дървени заготовки за обеци има размери около 47,5 ~ 55 mm (1,87 ~ 2,17 инча) по дължина, 19 ~ 37 мм (0,75 ~ 1,45 инча) ширина, лек и подходящ размер на улесняват обработка и производство. ❤ [Гладка И мека тактильность] : Тези дървени сълза форма на детайла, изработени от дърво, което е с гладки ръбове и удобни тактилни усещания, не боли и не обременит на ушите си, можете да получите очарователно бижу, докато се наслаждавате на процеса на сам. ❤ [ЛЕСНО да СЪЗДАВАТЕ] : Заготовки от дърво и от двете страни ни дават по-голяма свобода за игра, можеш да colorize ги всеки цвят или модел, който искате да colorize в цвета на дрехите.Можете също да създадете различни тематични обеци със семейството си или с приятели.Обеци или бижута, които правите, трябва да бъдат уникални в света и има специално значение. ❤[СМИСЛЕН подарък] : Тези комплекти недовършени дървени заготовки за обици ще ви позволи сами да произвеждат смислени украса, да ги изпратите на приятели и близки на Нова година, Свети Валентин, семейно тържество, рожден ден, годишнина и Коледа - добър начин да покаже своята любов и грижа. ❤ [Комплект за направата на обици със собствените си ръце] : 100шт дървени суспензии в 5 стила, във всеки стил по 20pcs, 100 броя куки за обици и 100 броя преходни пръстени само 2 цвята (злато, сребро), тези комбинации от достатъчно, за да можете да направите свои собствени бижута. ❤ [Подходящ размер] : Всяка дървени заготовки за обеци има размери около 47,5 ~ 55 mm (1,87 ~ 2,17 инча) по дължина, 19 ~ 37 мм (0,75 ~ 1,45 инча) ширина, лек и подходящ размер на улесняват обработка и производство. ❤ [Гладка И мека тактильность] : Тези дървени сълза форма на детайла, изработени от дърво, което е с гладки ръбове и удобни тактилни усещания, не боли и не обременит на ушите си, можете да получите очарователно бижу, докато се наслаждавате на процеса на сам. ❤ [ЛЕСНО да СЪЗДАВАТЕ] : Заготовки от дърво и от двете страни ни дават по-голяма свобода за игра, можеш да colorize ги всеки цвят или модел, който искате да colorize в цвета на дрехите.Можете също да създадете различни тематични обеци със семейството си или с приятели.Обеци или бижута, които правите, трябва да бъдат уникални в света и има специално значение. ❤[СМИСЛЕН подарък] : Тези комплекти недовършени дървени заготовки за обици ще ви позволи сами да произвеждат смислени украса, да ги изпратите на приятели и близки на Нова година, Свети Валентин, семейно тържество, рожден ден, годишнина и Коледа - добър начин да покаже своята любов и грижа.

Опции за продукта

Свързани продукти