.

.

BESTonZON 2 бр., Скоба за Пръскане в Банята и за дома, Гел Стенни Поставки за почистващ Препарат за Тоалетна, Хотел, Антибутылка за баня, Ресторанти, Пластмасови препарат ?

BESTonZON 2 бр., Скоба за Пръскане в Банята и за дома, Гел Стенни Поставки за почистващ Препарат за Тоалетна, Хотел, Антибутылка за баня,

BGN 6.00

Наличност
На склад

Тава за дозиране сапун със защита от течове : да Не се допуска попадане на сапун и други дезинфектанти течности, които могат да направят пол хлъзгавиТава за капки опаковка : Тава за капки и спорта сапун предпазва от течности на пода.Тава за капки за спорта сапун : Тава за капки за автоматично опаковка сапун, монтиране на стена и опаковка, поставка за спорта, скоба за опаковка от сапун.Тава за събиране на капки сапун : Пластмасов материал за кабина за капки сапун, здрав за по-дълга употреба.Улавливающий тава за опаковка течен сапун : Този великолепен тава за събиране на капки могат да събират капки там, където машината за дозиране продължава да капе.Списък на пакетите 1 x тава за спорта сапун, Особено Ако ще се пролее течност, тя попадне в тава, го избършете с чиста кърпа. - Дръжте своето помещение, чиста, без следи от капки на пода или разпространява течност. - Нашият тава за събиране на капки с опаковка може да продължи достатъчно дълго и е трайна. - Лесна и удобна инсталация, многоцветен вариант. - Размер : около 17. - Материал : Пластмаса. - Произведен от висококачествена пластмаса, който е лек и издръжлив.Описание на продукта тава за събиране на капки сапун е Изработен от материал за безопасно, трайни и за еднократна употреба. тава за капки диспенсера Този продукт представлява тава за опаковка от сапун.тава за капки за спорта сапун Е идеален за дома, баня, тоалетна, хотел и т. Външен вид на тавата за опаковка течен сапун и компактен дизайн осигуряват на неговата популярност и практичност.

Опции за продукта

Свързани продукти