.

.

Beachland - Однотонное плажна кърпа с размер 30 х 60 см в стила на басейна и на курорта - Памук - Много меко и впитывающее (1 Кърпа, кобальтовое)

Beachland - Однотонное плажна кърпа с размер 30 х 60 см в стила на басейна и на курорта - Памук - Много меко и впитывающее

BGN 13.93

Наличност
На склад

⛱ УДОБНИ - Нашите по-големи хавлии с размер 30 х 60 инча (76 x 152 см) се отличават с ярки и трайни цветове, идеалното покритие и забележим попиваща способностРеактивен разпечатки от устойчиво към слънцето влакна.Ярки цветове не изчезват и не кървят. ⛱ МНОГО МЕКИ - Вплетени от 100% мек памук, което прави кърпи много меки и бързо да изсъхне.Велур покритие на предната страна и впитывающая махровая с обратна връзка. ⛱ МАШИННО пране : Изплакнете със студена вода и подсушете в перална машина на слаб огън.За постигане на най-добри резултати първи път перете отделно, за да се намали броят на ворсинок.НЕ използвайте белина, омекотители на тъкани и ютия. ≈ 30 "x 60" и тежи 1 килограм (390 гориво). ? СЕРТИФИКАТ OEKO-TEX : За получаване на международен сертификат Oeko-Tex Standard 100 материята е тестван и сертифициран на липсата на вредни концентрации на повече от 100 вещества, които, както е известно, са вредни за здравето на човека.Това също така означава, че производството му пука за това, че околната среда е екологично безопасна. ⛱ УДОБНИ - Нашите по-големи хавлии с размер 30 х 60 инча (76 x 152 см) се отличават с ярки и трайни цветове, идеалното покритие и забележим попиваща способност.Реактивен разпечатки от устойчиво към слънцето влакна.Ярки цветове не изчезват и не кървят. ⛱ МНОГО МЕКИ - Вплетени от 100% мек памук, което прави кърпи много меки и бързо да изсъхне.Велур покритие на предната страна и впитывающая махровая с обратна връзка. ⛱ МАШИННО пране : Изплакнете със студена вода и подсушете в перална машина на слаб огън.За постигане на най-добри резултати първи път перете отделно, за да се намали броят на ворсинок.НЕ използвайте белина, омекотители на тъкани и ютия. ≈ 30 "x 60" и тежи 1 килограм (390 гориво). ? СЕРТИФИКАТ OEKO-TEX : За получаване на международен сертификат Oeko-Tex Standard 100 материята е тестван и сертифициран на липсата на вредни концентрации на повече от 100 вещества, които, както е известно, са вредни за здравето на човека.

Опции за продукта

Свързани продукти