.

.

WDBBY 5 бр./компл. Набор от Инструменти За грим, Наклонен Пинсети с Фиксирана Точка, Пинцети За обезкосмяване С Очи, Остри Извити Ножици За Грим, Средство за Премахване ?

WDBBY 5 бр./компл. Набор от Инструменти За грим, Наклонен Пинсети с Фиксирана Точка, Пинцети За обезкосмяване С Очи, Остри Извити Ножици

BGN 1.67

Наличност
На склад

Прав, леко наклонени и остри пинсети които отговарят на всички ваши нужди в премахването на косъмЛесно е да го използвате за премахване на всички нежелани косми, като вежди, окосмяване по лицето и т.Пинсети от неръждаема стомана с удобна дръжка.Материал : Неръждаема стомана.Дължина на пинсета : около 95-97 mm. Прав, наклонен и остри пинсети ще задоволи всичките ви нужди при премахване на косата. С помощта на лесно премахване на всички нежелани косми, като вежди, окосмяване по лицето и т. Пинсети от неръждаема стомана с удобна дръжка. Материал : неръждаема стомана.Дължина на пинсета : около 95-97 мм. Цвят : черен Брой : 5 бр. Опаковката включва : 5 бр. x пинсети за вежди с калъф Опаковка : 1 * нож за почистването на веждите Моля, разберете, че поради разлики в осветлението или компютърните монитори не мога да гарантирам, че снимките и действителните цветове на 100% съвпадат.Поради различни методи за измерване може да бъде отклонение от 1-2 виж се дължи На разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти