.

.

Охладители за напитки Президентски Gifts Keep America Great | Комплект от 2 Кутии | Двустранен принт | е Подходящ за повечето кутии | Произведено в САЩ (червен)

Охладители за напитки Президентски Gifts Keep America Great | Комплект от 2 Кутии | Двустранен принт | е Подходящ за повечето

BGN 4.64

Наличност
На склад

? ПРОИЗВЕДЕНО в АМЕРИКА : Тези 2 охладител KAG can проектирани и произведени в САЩ ? УНИВЕРСАЛЕН : подходящ за повечето кутии и ще станат чудесна украса за партита. ? ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО : Благодарение на высококачественному пенопласту тези седалките могат лесно сворачиваться за съхранение. ? ДВУСТРАНЕН : насладете се на логото Keep America Great от двете страни на тези кузи за напитки. ? УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ГАРАНЦИЯ : Всички наши продукти гарантира 100% удовлетвореност на клиента. ? ПРОИЗВЕДЕНО в АМЕРИКА : Тези 2 охладител KAG can проектирани и произведени в САЩ. ? УНИВЕРСАЛЕН : подходящ за повечето кутии и ще станат чудесна украса за партита. ? ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО : Благодарение на высококачественному пенопласту тези седалките могат лесно сворачиваться за съхранение. ? ДВУСТРАНЕН : насладете се на логото Keep America Great от двете страни на тези кузи за напитки. ? УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ГАРАНЦИЯ : Всички наши продукти гарантира 100% удовлетвореност на клиента.ОХЛАДИТЕЛИ за НАПИТКИ KEEP AMERICA GREAT - КОМПЛЕКТ От 2-Те охладители на напитки Keep America Great с помощта на тези изключителни охладители на напитки запазва напитките студени.Отлично качество, Подходящи за повечето кутии на 2-страничен отпечатък, лесно се сгъва за съхранение С гордост произведено в САЩ ГАРАНЦИЯ за 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ Ние подкрепяме нашите продукти.Ако по някаква причина не сте напълно доволни от своя поръчате, ние ви предлагаме пълно възстановяване.Просто да споделите с нас — ние винаги ще направим всичко възможно, за да се погрижи за вас.ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНИ за ИЗБОРА на нашите кутии ТРЪМП COOZIES : ПРОИЗВЕДЕНО в АМЕРИКА : Тези 2 охладител за консерви KAG са проектирани и произведени в САЩ ГЪВКАВОСТ : подходящи за повечето консервни кутии, тези буркани Тръмп coozies - чудесен предмет за парти с ВИСОКО КАЧЕСТВО, Благодарение на высококачественному пенопласту капачки за буркани лесно се свиват за съхранение на ДВУСТРАННИ : Насладете се на логото Keep America Great от двете страни на тези бутилки за напитки УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ГАРАНЦИЯ : Всички наши продукти гарантира 100% удовлетвореност на клиента.

Опции за продукта

Свързани продукти