.

.

BESPORTBLE 1 бр. Коледни Чорапи Bolsitas Navideñas para Подаръци за Бисквити Коледен Декор Коледна Украса на Коледни Чорапи Подвесная Чанта Коледно Дърво Украшение Отглеждане на ?

BESPORTBLE 1 бр. Коледни Чорапи Bolsitas Navideñas para Подаръци за Бисквити Коледен Декор Коледна Украса на Коледни Чорапи

BGN 3.33

Наличност
На склад

Подарък ПАКЕТИ За коледните ЛАКОМСТВА - Коледен Висящ Плат подарък пакет за Отглеждане, торбичка за бонбони, Държач За Електрически Врати, Интериор за камина, ВечерниПОДВЕСНОЕ украса на Коледна елха - Дизайн с коледни елементи прави този коледен отглеждане по-красив.ЧАНТА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ с бисквити - С наближаването на Коледа този на отглеждане ще се превърне в незаменим украшение за вашата кухня, камина, входната врата и по стълбите.Това ще си коледна украса.ЧОРАПИ за коледните ПРАЗНИЦИ - Красиво оформени, те ще бъдат комбинирани с други елементи на декора.Коледна висулка за отглеждане - той може украса на дома, хотела, барове и други места.Кръст Бод Пакет включва 1 х Коледен отглеждане Особености -Материал : Нетканая плат Коледни чорапи, Окачени чанта. - С наближаването на Коледа този на отглеждане ще се превърне в незаменим украшение за вашата кухня, камина, входната врата и по стълбите.Това ще бъде изискана празнична украса под формата на мешочков с шоколадови бонбони. -Голям размер, побира много сладки и закуски, много подходящ за деца! пълнител за отглеждане - Красив дизайн, той ще се комбинира с останалите елементи на вашия декор, подаръци за Коледа. - Широк спектър от приложения, независимо дали са за лична употреба или за подарък като коледни покупки - това са много добри коледни чорапи. - Той е изработен от материали тънък производство, е трайна и може с години да служи на коледните извънбордов интериор.Информация за стоки Плат Bolsas de para, здрава и лесно линяющая. декор на полицата рафтове Дизайн коледни елементи засилва ефекта на празнична украса и подсилва празничната атмосфера.Торбичка за бонбони, Това е коледен отглеждане.украса за коледната елха Коледни чорапи идеален за всички видове шоколадови бонбони, малки подаръци и пълнители за отглеждане, за да направят коледа сутринта е още по-вълнуващо!.

Опции за продукта

Свързани продукти