.

.

KAWQE Изкуствен Коледен Венец Изкуствен Коледен Венец, 17 инча, Коледна Украса, аксесоари за Врати Стена, Хол, Окачен Украшение, Пемза, Украса от птичи Яйца, Коледна Гир?

KAWQE Изкуствен Коледен Венец Изкуствен Коледен Венец, 17 инча, Коледна Украса, аксесоари за Врати Стена, Хол, Окачен Украшение, Пемза,

BGN 1.00

Наличност
На склад

ЕСТЕСТВЕНА РЕАЛИСТИЧНА АТРАКЦИЯ : Нашите изкуствени клони изглеждат ультрареалистично и реалистичнотози венец е толкова очарователен, колкото и истинското нещо.КРАСИВ ДЕКОР, на ЗАКРИТО или НА ОТКРИТО : Добавете чар на вашето рождественскому празника с помощта на този атрактивен зелен венец.Използвайте тази чудесна зимна или есенен венец за празниците за есенните, зимните и коледна украса у дома или в закрити помещения и на открито. Той е направен от пемза, птичи яйца, зелена трева и жълти цветове и т. Реалистична изкуствена венец, цветни, изглежда реалистично и красиво, е задължителен подарък за вашето семейство и приятели. Този изкуствен венец добър за вътрешна и външна употреба.Можете да го закачите на стената или окачват на входната врата. естествена АТРАКЦИЯ : нашите изкуствени клони изглеждат ультрареалистично и реалистично.този венец е толкова очарователен, колкото и истинското нещо.КРАСИВ ДЕКОР, на ЗАКРИТО или НА ОТКРИТО : Добавете чар на вашето рождественскому празника с помощта на този атрактивен зелен венец.Използвайте тази чудесна зимна или есенен венец за празниците за есенните, зимните и коледна украса у дома или в закрити помещения и на открито. Той е направен от пемза, птичи яйца, зелена трева и жълти цветове и т. Реалистична изкуствена венец, цветни, изглежда реалистично и красиво, е задължителен подарък за вашето семейство и приятели. Този изкуствен венец добър за вътрешна и външна употреба.Можете да го закачите на стената или окачват на входната врата.Запознайте се с Коледа и зимния сезон с тези ярки и жизнерадостным празнична украса.Очарователен дизайн на този празничен венец пуснат боя и наслада във вашите тържества.Отличен избор като подарък за нов дом, за приятелите и семейството си за Коледа, есен, зима и фестивали.Описание на продукта : Име : Изкуствен венокматериал : Мохформа : кръгла, Размер : 43 см/17 см Тегло : (в зависимост от действителното тегло на продукта) Инструкции за употреба : подвешивание или настаняване (с изключение на куки) комплектът включва : 1 х веноквнимание се дължи На разликите между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти