.

.

Ръкави за прикритие за жени, Елегантни Женски Пуловер, Пуловер, Дъждобран, Шалове с пискюли и Дантели (0303K-Розово, Един размер)

Ръкави за прикритие за жени, Елегантни Женски Пуловер, Пуловер, Дъждобран, Шалове с пискюли и Дантели (0303K-Розово, Един размер)

BGN 2.00

Наличност
На склад

Това е леко допълнение към всички Заедно, идеално за всеки сезон, събитие или поводМоже да се използва през цялата година, през деня и през нощта, При пътуване и у дома, по официални поводи и ежедневните разходки, като пелерини, шалове и шал - просто Невероятно Универсална нещо, което трябва да имате.Дизайн : Пончо за жени са добре зашити с изискана изработка на най-опитен производител, мека ресни с пискюли и класически ленти Гарантират, че ще получите много повече блясък и топлина. Характеристики : crochet пончо за жени може да се носи с V-образно деколте и деколте лодка, предлагайки модерен стил Повече от проста кърпа.задължителна нещо за дома, офиса, пътувания, партита или бар. дамско пончо също така е идеален подарък за мама за Деня на майката.Супер мека, удобна И многофункционална, Това е и шал, пончо или вашето собствено творение. Ръкави за прикритие за жени, елегантни женски есенно-зимния пуловер с отворотами, вязаный пуловер, наметало, дантелено рокля, наметало, официален женски пуловер срастване, пуловер, дъждобран, шалове и шалове с пискюли, трикотаж, без пуловер, пончо, грешен подгъва, цепене, обвивка, наметало-ШальМатериал : трико Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 240 грама опаковка Размер : 15x15x5 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Опции за продукта

Свързани продукти