.

.

Охлаждащ вентилатор G-STORY PS5, Система за охлаждане на вентилатора PS5, Скоростта на вентилатора се регулира Автоматично в зависимост от температура (℃ /℉), Ниско ниво ?

Охлаждащ вентилатор G-STORY PS5, Система за охлаждане на вентилатора PS5, Скоростта на вентилатора се регулира Автоматично

BGN 3.00

Наличност
На склад

? Led индикатор за температурата - охлаждащ вентилатор G-STORY PS5 е разработена в съответствие с оригинална система за охлаждане на конзолата PS5, така че тя може по-бързо и по-ефективно охлаждане на конзолата PS5, като предотвратява прегряване на конзолата PS5 и удължаване на срока на експлоатация на конзолатаВинаги можете да разберете температурата на вашата конзола.(Забележка : кликнете два Пъти бързо натиснете бутона, за да изключите / включите светодиод). ? Интелигентно управление Син индикатор : 41 ℃ ~ 44 ℃ / 105 ° F ~ 111 ° F; Червен индикатор : > 44 ℃ / 111 ° F), той може да охлажда конзола с най-подходящата скорост за защита на вашата конзола.Поради местоположението на сензора за температурата на действителната температура на конзолата ще бъде на 8 ° C (14,4 ° F) по-висока от температурата на дисплея на вентилатора. ?За дискове PS5 и Digital - Fan охлаждане G-STORY PS5 работи за дискове PS5, така и за дигитални издания.Той ефективно охлажда вашата конзола, независимо от това, използва се вертикално или хоризонтално.Освен това, безшумен, работи от конзолата PS5 и не заема много място. ? Високо качество 2. Поставяне на вентилатор за охлаждане на конзола; 3. Свържете кабела към конзолата.Ние предлагаме 40 дни безплатен обмен на охлаждащ вентилатор G-STORY PS5.G-STORY (Играта на Играчките) - професионален гейминг марката.G-STORY разработи серия от аксесоари за Play Station 4, Play Station 5, Xbox X series / S и т. Продукти G-STORY включва преносими игрови монитори, стойка за зареждане, зарядни устройства, кабели за данни, защитни капаци, кутии за пренасяне и т. В момента, продуктите G-STORY се продава в Европа, Япония, Сащ и други региони.Освен висококачествени продукти, G-STORY също така разполага с професионален екип следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да споделите с нас.Ние задължително ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще ви дадем задоволително решение.

Опции за продукта

Свързани продукти