.

.

Натурален тор спрей NaturVet от мухи – за вълна, краката, раменете и шията на конете – Съдържа масло от цитронела, розмарин, кедър – Билков аромат за коне – 32 грама.

Натурален тор спрей NaturVet от мухи – за вълна, краката, раменете и шията на конете – Съдържа масло от цитронела, розмарин, кедър

BGN 2.67

Наличност
На склад

СПРЕЙ ЗА коне с БИЛКОВ АРОМАТ : Не дай викове бръмчене около конете си с помощта на този спрей за коне от Natur Vet с билков аромат и кедрови маслаЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ СПРЕЙ за КОНЕ : Като най-доброто средство срещу мухи за коне, този спрей-добавка за коне може да се прилага върху кожа, краката, раменете и врата.Просто спрей спрей за конете на разстояние 10-12 см от тялото на коня.СПРЕЙ ЗА ХРАНЕНЕ за КОНЕ : изберете от 32 грама. готов за употреба спрей за коне или концентриран спрей за коне, който се разрежда с 5 към 1. Просто разбъркайте и изсипете в спрей, за да се отърве от вашите коне и домашни любимци от нежелани мухи.ДОБАВКИ ЗА КОНЕ, РАЗРАБОТЕНИ от ВЕТЕРИНАРЕН лекар : Подкрепете здравето на коня, намаляване до минимум на вредители с помощта на този спрей за коне, който предпазва от мухи.Този одобрен от ветеринарни лекари спрей за коне съдържа смес от масла от цитронела, розмарин и кедър.СТОКИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ, КОИТО МОЖЕТЕ ДА се ДОВЕРИТЕ : ОТ 1994 г. Natur Vet предлага четвероногому общност полезни добавки за кучета, за да си кученце или на най-високата куче водят здравословен начин на живот.Всички PET продукти Natur Vet, произведени в САЩ, отговарят на изискванията на цгмф и не съдържат пшеница.

Опции за продукта

Свързани продукти