.

.

minkissy 3 серии Набиране за грим Домашен Инструмент За смесване на Лицето, за да проверите за Лице Лъжици Купата Инструменти Крем Домакинство с Козметична пръчка Греб?

minkissy 3 серии Набиране за грим Домашен Инструмент За смесване на Лицето, за да проверите за Лице Лъжици Купата Инструменти Крем Домакинство

BGN 7.05

Наличност
На склад

КУПА ЗА СМЕСВАНЕ - То може да донесе много удобство в работата си, със собствените си ръцеСРЕДСТВО ЗА МАСКИ ЗА ЛИЦЕ са Подходящи за лична домашна или професионална употреба.ЧЕТКА ЗА ГРИМ МАСКИ - Когато този комплект може лесно да се постави в малка косметичку за занимания на закрито и на открито.Инструменти за направата на маски -Дизайн с разумен размер, лесно да се поддържат и използват, са много удобни.КОМПЛЕКТ КУПИЧКИ ЗА лице - Изработен от безопасен материал, много е безопасна за употреба.Осъществяване списък 3 x комплекти инструменти за маски за лице с ръцете си Характеристики - Размер : 14,40 X8,90 X4,20 см / 5,66 X3,50 X1,65 инча комплект купички за лице. - Това може да донесе много удобства на кисточке за маски за лице "Направи си сам". - Цвят : Комплект четки за грим в различни цветове - Гъвкав материал, удобен за пренасяне, вие можете да го използвате по всяко време. - Лесно за носене и употреба, тя може да осигури удобство за вашите четки за маски САМ work Mask. - Благодарение на отлична консистенция, той може да бъде продължителен в продължение на дълго време, без да бъдат лесно повредени инструменти за маски и САМ. - Еластичен и удобен, с мека консистенция, той е много подходящ за приготвяне на маски за лице, лицето лъжица. - Материал : Полипропилен купата за маски.Описание на продукта Средства за маски за лице С лека текстура и умерен обем, това е набор от отлични средства за приготвяне на маски със собствените си ръце и да ги използват. купа за смесване - това е комплект за смесване на маски със собствените си ръце, състоящ се купи за маски, четка и лъжици.Инструменти за направата на маски са Изработени от материал, той притежава отлична устойчивост и може да продължи дълго време.

Опции за продукта

Свързани продукти