.

.

HEYUANPIUS Релаксираща възглавница за очи, Нова възглавница за очите, Семена Касия и Лавандула, Успокояващи, Релаксиращи, Ароматерапевтические, Меки, за Медитация, Маса?

HEYUANPIUS Релаксираща възглавница за очи, Нова възглавница за очите, Семена Касия и Лавандула, Успокояващи, Релаксиращи, Ароматерапевтические,

BGN 3.00

Наличност
На склад

Тази възглавница за очи се използва за отпускане на очите и съдържа естествени семена от лавандула и касияТова ще има чудесен ефект при масаж на очите. Професионална възглавница за очи с повърхност от изкуствена коприна, мека и гладка, така че вашите очи комфортно. Калъф подвижна, може да се перат и да се използват многоразово. Особено подходящ за тези, които са постоянно на компютър или мобилен телефон и се прави масаж на очите. Прекрасен подарък за възрастните хора или приятели.Параметри : Име : възглавница за очите Размер : 25* 11 см/9,84* 4,33 Цвят : розово, лилаво, зелено Материя : имитация на коприна Тегло : 0,19 kg съдържание на Пакета : 1 х възглавница за очите Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

Опции за продукта

Name:
Eye Pillow
Size:
25 * 11cm/9.84 * 4.33in
Color:
Pink, Purple, Green
Fabric :Imitation Silk:
Weight:
0.19kg
packing list:
1 X Eye Pillow:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :

Свързани продукти