.

.

DOITOOL Панта за кабинет 12шт Скрита Въртящата Обков за чекмеджета Шарнирная Ос Битови Прозорци Панти За помещения Пантите са От Неръждаема стомана За домашна употреб?

DOITOOL Панта за кабинет 12шт Скрита Въртящата Обков за чекмеджета Шарнирная Ос Битови Прозорци Панти За помещения Пантите са От Неръждаема

BGN 0.67

Наличност
На склад

ЦЕНТРАЛНА подвесная завъртане контур - Продуктът е произведен от материал от неръждаема стомана, издръжлив и практично, изчислено за продължителна употребаОБКОВ ЗА ПРОЗОРЕЦ - ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този изделия . ВРАТАТА се панти от НЕРЪЖДАЕМА стомана - Тази врата панти от неръждаема стомана лесен за инсталиране и демонтирането, идва с ключалка, лека и преносима.Скрити панти-Направена от материал, трайно и безопасно, отлични и трайни, служител дълго време . ПРОЗОРЕЦ панти от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА-ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този продукт.ЦЕНТРАЛНА подвесная завъртане контур - Продуктът е произведен от материал от неръждаема стомана, издръжлив и практично, изчислено за продължителна употреба.ОБКОВ ЗА ПРОЗОРЕЦ - ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този изделия . ВРАТАТА се панти от НЕРЪЖДАЕМА стомана - Тази врата панти от неръждаема стомана лесен за инсталиране и демонтирането, идва с ключалка, лека и преносима.Скрити панти-Направена от материал, трайно и безопасно, отлични и трайни, служител дълго време . ПРОЗОРЕЦ панти от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА-ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този продукт.Списък на пакетите 6 x панти Особености - ще имате добър опит за използване благодарение на идеалното качество на производство на този продукт. - Тази линия може да се върти свободно, широко се използва в спалнята, хол, имението, въртящи врати на високата сграда. - Той е изработен от материал, трайно и безопасно, превъзходен и прекрасен, служител в продължение на дълго време. - Бихте могли да го изпратите на своите приятели и семейството си като подарък, и те ще бъдат много доволни и определено ще обичам го. - Материал : Неръждаема стомана. - Много лесен и удобен за инсталиране, това е един много полезен въртящ се инструмент за скрит прозорец врата на панти.

Опции за продукта

Свързани продукти