.

.

Украса за Банери с 16-ия Рожден Ден за момичета, Големи - 71 × 44 Инча, Розов Фон за парти в чест на 16-ти Рожден ден, Банер за Сладко Момичета, Банер за 16-Ия Рожден Ден на Фо?

Украса за Банери с 16-ия Рожден Ден за момичета, Големи - 71 × 44 Инча, Розов Фон за парти в чест на 16-ти Рожден ден, Банер за

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Украса за 16-ия рожден ден за момичета 】 : Това сладко малко фоново украса банер на 16-ти рожден ден, предназначено основно за празнуване на 16-ти ден честит рожден ден момичетаНа заден план преобладава приятен розов цвят, в центъра на банер отпечатани светло "на 16-ти рожден ден".Общата форма е много елегантен, той може добре да се вмести в украсата на парти по повод шестнадцатилетия момичета, преподнеся момиче изненада и изпълнение на незабравимо впечатление. 【Голям размер】 : Размерът на това розово банер с декорации на 16-ия ден на раждане за момичета на заден план е 180 см. * 110 см (70,8 инча × 43,3 инча), банери са достатъчно големи, за лесно затваряне на всяко място, което искате да декорирате, отлични, за да виси на стената и като знак "От 16-ти рожден ден в двора", много атрактивни, са много подходящи за украса на парти по случай рождения ден.Тя може да се използва като фон фотобудки за рождения си ден със семейството и децата, за да улови всичко сладост, което момичето преживя в своя 16-ти рожден ден. 【Висококачествен плат】 : Тези декорации за банери на 16-ти рожден ден за момичета, изработени от висококачествен полиестерен плат, те са сглобяеми, леки, устойчиви на счупвания, здрави и лесно да ги носите със себе си.Използване на надеждна технология на печат гарантира, че моделите на повърхностните тъкани ще бъдат ясни и ярки, като ромбовидные цифри 16-годишна давност, crown, балони и т. са много реалистични.Той е идеален за декорация на момичета с 16-годишнината, моля, използвайте го с увереност. 【Лесна употреба】 : Този 16-ти банер с украса за рожден ден за момичета има медни пръстени на 4 ъгъла и лента с дължина около 20 метра / 6 метра в комплект.Можете да използвате лента, за да дръпнете връзките си чрез медни пръстена и да се мотае банер на рожден ден там, където му е нужно разкрасяване.Това е и има определен ефект, независимо дали в помещения или на открито, моля, не се притеснявайте, че знамето ще падне по време на употреба. 【Украса за парти в чест на 16-годишнината от】 : Ние вярваме, че този банер на фона на "От 16-годишнината на" ще се превърне в чудесно допълнение към подаръка за украса на парти в чест на 16-годишнината от момичета.Може да се използва в градините, в помещения и на открито, фотобудках и на други места, които, според вас, се нуждаят от декориране. фон-банер с 16-ия рожден ден за момичета, няма да ви разочарова. 【Украса за 16-ия рожден ден за момичета 】 : Това сладко малко фоново украса банер на 16-ти рожден ден, предназначено основно за празнуване на 16-ти ден честит рожден ден момичета.На заден план преобладава приятен розов цвят, в центъра на банер отпечатани светло "на 16-ти рожден ден".Общата форма е много елегантен, той може добре да се вмести в украсата на парти по повод шестнадцатилетия момичета, преподнеся момиче изненада и изпълнение на незабравимо впечатление. 【Голям размер】 : Размерът на това розово банер с декорации на 16-ия ден на раждане за момичета на заден план е 180 см.

Опции за продукта

Свързани продукти