.

.

Cabilock Тежки Закачалки 3шт Метални Висящи скоби от Неръждаема Стомана, Куки за окачване, тежки клечки за дрехи от неръждаема Стомана, Опашката скоба, Закачалки за дет?

Cabilock Тежки Закачалки 3шт Метални Висящи скоби от Неръждаема Стомана, Куки за окачване, тежки клечки за дрехи от неръждаема

BGN 11.50

Наличност
На склад

Жени за ЗАКРЕПВАНЕ на обувката : полипропилен материал, вие ще се чувствате лесно в животаДизайна е много красив.Пластмасови СКОБИ за куки PEG : Елегантен интерфейс дизайн, не вреди на дрехите, сигурна защита на околната среда.Пластмасови клечки за дрехи за дрехи : Подходящи за изсушаване на чорапи, кърпи, шалове, ръкавици, синузит шалове, дрехи, а също и на малки предмети от ежедневния живот и т. дрехите клечки за дрехи : имат дизайн куката, можете да ги обесим на закачалка, а след това затегнете дрехи, лесно и удобно за използване.СУШИЛНИ ЩИПКИ ЗА ДРЕХИ : Подвижна конструкция ви позволява удобно да ги носите със себе си по време на пътуване.Осъществяване Списък 36 x скоби Особености - Подходящ за изсушаване на чорапи, кърпи, шал, ръкавици, синузит шалове, дрехи, а също и на малки предмети от ежедневния живот и т., - Материали ПП, вие ще се чувствате лесно в живота.Дизайна е много красив. - Материал : PP. - Той е с дизайн куката, можете да го закачите на закачалка, а след това затегнете дрехи, лесно и удобно за използване. - Свалящ дизайн го прави удобен за носене по време на пътуване. - Цвят : Бял, розов, зелен. -Размер : 15 х 3,8 х 1,5 см/5,91 х 1,5 х 0,59 инча. - Елегантен интерфейс дизайн, не вреди на дрехите, сигурна защита на околната среда.Информация за продукта артикулът е изработен от устойчив полипропилен пластмасови и метални материали.Той има дизайн с плетене на една кука, можете да го закачите на закачалка, а след това затегнете дрехи, лесен и удобен за използване.Подвижен дизайн го прави удобен за носене по време на пътуване.

Опции за продукта

Свързани продукти