.

.

ZLBYB Възглавница за бонбони от елда, зелен Памучен Плат Възглавница за шийката на матката Възглавница за гръбначния стълб (Цвят: F, размер: 43x8 см)

ZLBYB Възглавница за бонбони от елда, зелен Памучен Плат Възглавница за шийката на матката Възглавница за гръбначния стълб (Цвят: F, размер:

BGN 165.91

Наличност
На склад

ПамукПлат възглавници : памук.Пълнеж за плънката : елда в черупката.Спецификации на продукта : както е показано на фигурата. лека и дишаща, подходящ за използване по всяко време на годината.Инструкции за пране : Калъфка може да се анализира и да се измие, а също и да се изпират в топла вода с температура 40 ℃.Сърцевината на възглавницата не бива да се мият.Сърцевината на възглавницата трябва често да изсъхне.Плат възглавници : памук.Пълнеж за плънката : елда в черупката.Спецификации на продукта : както е показано на фигурата. лека и дишаща, подходящ за използване по всяко време на годината.Инструкции за пране : Калъфка може да се анализира и да се измие, а също и да се изпират в топла вода с температура 40 ℃.Сърцевината на възглавницата не бива да се мият.Сърцевината на възглавницата трябва често да изсъхне.Плат възглавници : памучно одеяло пълнител : люспи от елда Технически характеристики на продукта : както е показано на фигура, лека и дишаща, подходящ за използване по всяко време на годината. Инструкции за пране : Калъфка може да се анализира и да се измие, а също и да се изпират в топла вода с температура 40 ℃.Сърцевината на възглавницата не бива да се мият.Сърцевината на възглавницата трябва често да изсъхне.Продукти включват : 1x елда възглавница за шийката на матката Забележка : 1. Моля се допуска грешка при 2-3% от ръчно измерване. Цветовете могат да се различават в зависимост от езика разлика, моля, разберете.

Опции за продукта

Свързани продукти