.

.

BEDRE Ракел, Облак Чистачките Дъска, на Огледалото В Банята Избършете Тоалетната Мивка за Пречистване на Повърхността на Четка за Чистачки Баня Кухненски Принадлежн?

BEDRE Ракел, Облак Чистачките Дъска, на Огледалото В Банята Избършете Тоалетната Мивка за Пречистване на Повърхността на Четка

BGN 2.67

Наличност
На склад

✤ С помощта на универсалната скрепер лесно почистете вратата на душ кабината, прозорци, фаянс, огледало, самостоятелен санитарен възел, кухня, тераси, вътрешни дворове, и много други повърхности ▲ Подходящ за : почистване на стъкло, остатъци от храна, на работния плот и т. ▲ Устройството разполага с широка гама от приложения и може лесно да изпълнява работа при всякакви условия. ▲ Може да е използвате като сапун за врати за баня, плот, прозорци и автомобилни стъкла. ▲ Малък размер, няма да има място за настаняване. ✤ С помощта на универсалната скрепер лесно почистете вратата на душ кабината, прозорци, фаянс, огледало, самостоятелен санитарен възел, кухня, тераси, вътрешни дворове, и много други повърхности. ▲ Подходящ за : почистване на стъкло, остатъци от храна, на работния плот и т. ▲ Устройството разполага с широка гама от приложения и може лесно да изпълнява работа при всякакви условия. ▲ Може да е използвате като сапун за врати за баня, плот, прозорци и автомобилни стъкла. ▲ Малък размер, няма да има място за настаняване.Материал : PP + силикон Размер : 16*8.5 Смцвет : зелен Опаковката включва : 1 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти