.

.

Многофункционална Вълшебна Метла, Сжимающая Силиконова Метла За Подметания Пол, Стъргало 4-в-1, Регулируем Метла За Подметания, Чистачка, Средство за Премахване на ?

Многофункционална Вълшебна Метла, Сжимающая Силиконова Метла За Подметания Пол, Стъргало 4-в-1, Регулируем Метла За Подметания, Чистачка,

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Регулируема по-дълги дръжка】 Стъргало Magic broom 4 в 1 подобрена и увеличена до 56 инча дължина, така че не е нужно да се навеждате при подметании и лесно можете да избършете с празните парцели, без използване на други инструментиМногофункционална вълшебна метла разполага с подвижен възел, може да се регулира от 31 инча до 56 см, подходящ за кухнята, дома, офиса или на лобито. 【Богат на функции метач】 Тази вълшебна метла-чистачка може да се използва не само като подметальную машина, но и като стъргало или выжималку.Той не само подметает, но и на терени, лесно изсъхва на Пода.Силиконовата корона се придържа към пода и помита всичко, нищо не липсва. 【Подвижна въртяща се глава на 180 градуса】метач Magic broom с нова въртяща се глава на 180 градуса за осигуряване на най-добрия ъгъл на наклон за всички работи по дълбоко почистване, за по-лесно почистване под масата, маса за хранене, гардероб, диван, двойно легло или с другите мебели.Почистете всички трудни места, направете така, че на всеки ъгъл е лесно да се почистват. 【Висококачествени материали】 Въже-ракел за секс се състои от PP + TPR + 4 секции от неръждаема стомана.Стъргало за пода на гаража могат да издържат на по-голямо налягане от пръти от други материали, не изгибаясь и не деформируясь.Дюза за метла TPR е прилепнала към пода и не пропуска нито капка прах, което осигурява перфектен ефект подметания.Могат да се използват в кухнята, в хола, банята, гаража или кола, подходящ за бетон, плиточных, мраморни, стъклени и паркет, без драскотини. 【Широко приложение】 Вълшебна четка-чистачка ефективно изсъхва повърхността на пода и лесно премахва мръсотията и косата.Моп за почистване на пода може да помете прах, косми, козина от домашни животни, вода, масло, пяна и така нататък. След като приключите с почистването, изплакнете с вода и прах дръж метла за подметания на стената, спестете място за съхранение. 【Регулируема по-дълги дръжка】 Стъргало Magic broom 4 в 1 подобрена и увеличена до 56 инча дължина, така че не е нужно да се навеждате при подметании и лесно можете да избършете с празните парцели, без използване на други инструменти.Многофункционална вълшебна метла разполага с подвижен възел, може да се регулира от 31 инча до 56 см, подходящ за кухнята, дома, офиса или на лобито. 【Богат на функции метач】 Тази вълшебна метла-чистачка може да се използва не само като подметальную машина, но и като стъргало или выжималку.

Опции за продукта

Свързани продукти