.

.

Регулатор на налягане на водата, 1000 паунда на квадратен инч, DN20 3/4-инчов Месинг Редуктор на Налягане на вода 3/4 1.6 MPa Регулируем Регулатор за Налягане на Вода Резба Кл?

Регулатор на налягане на водата, 1000 паунда на квадратен инч, DN20 3/4-инчов Месинг Редуктор на Налягане на вода 3/4 1.6

BGN 8.44

Наличност
На склад

?【 Висока практичност 】 Този регулатор за налягане на водния маркуч е поршневую дизайн, подходящи за различни условия на околната средаЛесно се свързва с шнорхел, лесен за използване и много практичен. ?【Широко приложение 】 На този редукторе налягане на водата показва посоката на подаване на вода, максимално налягане до 1,6 Mpa. Отнася се за хидравлична нестабилност, твърде бързото движение на вода, водоочистителям, слънчева енергия, газ обогревателям, кран и т. ?【 Регулатор за налягане на вода 3/4 инча】Регулатор на налягането на водата е 1000 паунда на квадратен инч се отличава с висока точност и бърза реакция.Стандартна резба DN15 (3/4 инча) е удобен за използване. ?【 Здрав и неръждаем 】 100% чисто нов и високо качество на месинг регулатор на налягането на водата, изработен от висококачествен месинг, устойчив на абразия, не е лесно ръжда, здрав и издръжлив. ?【 Гаранция 】 Ние сме тук със 100% гаранция на продуктите и обещаваме да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите!Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако по някаква причина не сте доволни от това.Ние обещаваме, че всички проблеми ще бъдат решени в рамките на 24 часа. ?【 Висока практичност 】 Този регулатор за налягане на водния маркуч е поршневую дизайн, подходящи за различни условия на околната среда.Лесно се свързва с шнорхел, лесен за използване и много практичен. ?【Широко приложение 】 На този редукторе налягане на водата показва посоката на подаване на вода, максимално налягане до 1,6 Mpa. Отнася се за хидравлична нестабилност, твърде бързото движение на вода, водоочистителям, слънчева енергия, газ обогревателям, кран и т. ?【 Регулатор за налягане на вода 3/4 инча】Регулатор на налягането на водата е 1000 паунда на квадратен инч се отличава с висока точност и бърза реакция.Стандартна резба DN15 (3/4 инча) е удобен за използване. ?【 Здрав и неръждаем 】 100% чисто нов и високо качество на месинг регулатор на налягането на водата, изработен от висококачествен месинг, устойчив на абразия, не е лесно ръжда, здрав и издръжлив.

Опции за продукта

Свързани продукти