.

.

Чанта за таблети Lenovo Tab M10 Plus 3-то поколение 10,6 TB-125F /128F (2022), Защитени от падане, Траен Лек калъф от ЕВА, въртяща се на 360 градуса Многофункционална дръжка, поставка за т?

Чанта за таблети Lenovo Tab M10 Plus 3-то поколение 10,6 TB-125F /128F (2022), Защитени от падане, Траен Лек калъф от ЕВА, въртяща се на 360

BGN 3.00

Наличност
На склад

1 Екологично чист и нетоксичен материал EVA, той е подходящ за деца, нетоксичная и амортизирующая гъвкава пяна EVA.Ультралегкий и удобна за малките детски кошари. Защита на цялото тяло, осигурява допълнителни подплънки, защита от приплъзване и надраскване.Гъвкава гума покрива и задния капак, рамка и се простира над екрана. Амортизирующий и е удароустойчив, защитен, за да играят деца.Креативен дизайн на поставка за крака, сгъваема дръжка идеален за улавяне на хлъзгави пръсти и пренасяне.Регулируеми подвижни презрамки.При нужда отстранете презрамка, дължината на които може лесно да се коригира, и ще можете да носите таблет като чанта за носене. Съвместимост с Lenovo Tab M10 Plus 3-то поколение 10,6 "TB-125 F/128 F (2022), лесен достъп до всички портове, бутони и камери, без да се сваля своята практика.Противоударная поставка за таблет EVA Case① Здрав въртяща се скоба поддържа множество ъгли и наклони. Тази функция е полезна, особено по време на гледане на видео, пътуване и т. ② Гъвкава и здрава резиноподобная силиконова обвивка на капака на таблет предотвратява попадането на чужди частици прах във вътрешността.Функция за защита от падане може да защити елементи от счупване в рамките на 2 метров③ Лесен достъп до всички портове, бутони и камери, без да се сваля своята практика.④ Благодарение на съемному и прикрепляемому плечевому колан можете да носите таблет навсякъде, не утяжеляя му, като чанта-месинджър или кобур.Наистина е полезно да държи в ръцете си и да работят.Вие дори можете да го закачите на облегалката за глава на автомобила.⑤ Различни цветове, които можете да изберете.Съвместима с Lenovo Tab M10 Plus 3-то поколение 10,6 "TB-125 F/128 F (2022) на Помещение включва : 1 х противоударная поставка за маса EVA Case1x Регулируема презрамка Други стоки в комплекта не са включени.

Опции за продукта

Свързани продукти